Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ναυταθλητικός Όμιλος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων:«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα»

- Advertisement -

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 23 – 11 – 2011
Πρός: Δημοτικό Συμβούλιο
Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων
Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
«Ειδικότερα η νέα γενιά, δικαιούται και αξίζει να ονειρεύεται, να διεκδικεί και να κατακτήσει ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον με δικαιοσύνη, κοινωνική πρόοδο και κοινωνική ασφάλεια. Έτσι καταλήγει το μήνυμα του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου…

Ποιος αμφιβάλει ότι η νέα γενιά και «δικαιούται» και «αξίζει» ; Η πραγματικότητα όμως είναι οδυνηρή και επιβάλει στη νέα γενιά να «διεκδικεί» για να «κατακτήσει».
Με το δελτίο τύπου της 9ης Νοεμβρίου είχαμε επισημάνει ότι το κολυμβητήριο μπορεί να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ
Με δεδομένο ότι οι τεχνικές λεπτομέρειες που απέμειναν ήταν επουσιώδεις άλλα και επειδή λεφτά «υπήρχαν» και «υπάρχουν» όλοι περίμεναν ότι το κολυμβητήριο θα λειτουργούσε. Μέχρι σήμερα όμως 23 Νοεμβρίου τίποτα δεν προχώρησε.
Δεν θα σταθούμε σε λεπτομέρειες (γιατί δεν μπήκε πετρέλαιο, γιατί δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κτλ). Θα γνωστοποιήσουμε μόνο ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές του Ομίλου (αγωνιστική ομάδα) κάποιες μέρες τις εβδομάδας και εφόσον το επιτρέπουν οι σχολικές υποχρεώσεις τους θα προπονούνται στο Ναύπλιο.
Ο πρόλογος του παρόντος δελτίου ανήκει στον Κύριο Δήμαρχο, ο επίλογος ανήκει στον Διονύση Σαββόπουλο : «Ζούμε μέσα σε ένα όνειρο που τρίζει σαν το ξύλινο ποδάρι της γιαγιάς μας» και όλα αυτά γιατί «ο χρόνος ο αληθινός σαν μικρό παιδί είναι εξόριστος», ποια είναι άραγε η έννοια του «άμεσου» στον «αληθινό» χρόνο;
Το πρόβλημα είναι «πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα»
Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού
Ομίλου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων
Ο Πρόεδρος
Δέδες Ιωάννης
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μας έχει ο πει ο κος Δέδες γιατί πρόκανε να φτιάξει φέτος ομάδα στο Λουτράκι? Έχει πει πόσα θα πληρώνει για να χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο όταν γίνει? Έχει αθλητική ομάδα και το παίζει πολιτικός? Πως είναι δυνατόν να λεει για το κολυμβητήριο όταν ακόμα δεν έχει παραληφθεί και δεν έχει κόμβο, προσωπικό, φύλαξη και έγκριση για έξοδα?
    Εγώ ένα ξέρω και δεν έχει να κάνει με τον Λογοθέτη που ούτως ή άλλως δεν συμφωνώ μαζί του, ότι όλοι έχουν μάθει να κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλυβα.
    Δεν ξέρω κε Δέδε αν σου το έχει τάξει κάποιος ότι η ομάδα θα κάνει τσάμπα προπόνηση. Αν σου το έχει τάξει να μας το πεις να ξέρουμε και εμείς.

  2. ανεγκέφαλοι που είναι κάποιοι τι τους φταίει ο κ. Δέδες
    Για τα παιδια ρε ,,ξυπνήστε βλάκες
    Για τα παιδια ρε γαμώτο που λεγε η Πατουλίδου και είναι και φίλη του κ. Δημάρχου
    αλλά σκασσίλα του
    απο ταξίματα και ψέμματα άλλο πράγμα
    Ρε παιδια διαμαρτυρία και κατασκήνωση εξω από το δημαρχείο

    ο μάκης ο αγωνιστής αλλά φουκαράς στο τόπο του,έτσι που γινε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog