Ο σπόρος έπεσε και απ’ ότι φαίνεται, επειδή το χωράφι είναι αρκετά μεγάλο, υπάρχουν περιθώρια συγκέντρωσης άφθονου καρπού.

Τα ερωτήματα πολλά, η θέληση για ενημέρωση του γιατί και ιδιαιτέρως του πως, αυξανόταν μετά από τις πρόθυμες τοποθετήσεις – απαντήσεις των αρμοδίων του ΕΠΑΜ Κορινθίας…

Οι τοποθετήσεις – προτάσεις ή και επισημάνσεις επίσης των προσκεκλημένων,  αναδίπλωναν το ενδιαφέρον ανάλυσης, για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας, για το ευρώ, για την ευρωπαϊκή ένωση, για την εξαθλίωση της αγροτικής οικονομίας, για το αύριο της ύπαρξής μας, για προτάσεις αντίστασης στα επαχθή μέτρα και χαράτσια.

“ Τι είναι το ΕΠΑΜ και τι σκοπούς έχει;

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, είναι η προσπάθεια να συγκροτηθεί η ευρύτερη δυνατή κοινωνικοπολιτική συμμαχία του ίδιου του λαού, που θα υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές ιδεολογίας και κομματικής ταυτότητας, στη βάση ορισμένων άμεσων στόχων ανατροπής της σημερινής κατάστασης, για μια ριζικά άλλη πορεία του τόπου.

Σκοποί του ΕΠΑΜ είναι :

να πάρει πίσω ό,τι έχει στερήσει από τον Ελληνικό λαό η τρόικα
να καθίσει στο σκαμνί, τους δήμιους της πατρίδας μας, τους υπεύθυνους της σημερινής χρεωκοπίας.
να επιβάλλει την μη αναγνώριση του επαχθούς, παράνομου και τοκογλυφικού δημόσιου χρέους.
να επιστρέψει η χώρα μας σε εθνικό νόμισμα
να εθνικοποιήσει τις μεγάλες Ελληνικές τράπεζες
να επιβάλλει πραγματική δημοκρατία. λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας.

Το κάλεσμα του ΕΠΑΜ γίνεται για να κινητοποιήσει συνειδήσεις, ανεξάρτητα από ιδεολογικοπολιτικές ταυτότητες και καταγωγές.

Το κάλεσμα του ΕΠΑΜ παρακινεί με τους στόχους που βάζει και όχι με τις υπογραφές γνωστών και επωνύμων που συγκεντρώνει.

Το ΕΠΑΜ φιλοδοξεί να οικοδομήσει, πέρα και πάνω από ιδεολογικές και κομματικές διαχωριστικές γραμμές, μια νέα αγωνιστική κουλτούρα, όπου διαφορετικά σκεπτόμενοι αγωνιστές, μπορούν να βαδίζουν χώρια, ως προς την ιδεολογία τους, αλλά να χτυπούν μαζί, όταν πρόκειται για τον κοινό εχθρό.

Αν δεν μάθουμε να βάζουμε στην άκρη τις διαφορές μας, προκειμένου να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους, ούτε μέτωπο στήνεται, ούτε σωτηρία υπάρχει.”
                                                                                                                                Δημήτρης  Καζάκης

Η συγκέντρωση στο πνευματικό κέντρο έκλεισε με την δημιουργία τριμερούς επιτροπής,  στην οποία ευχόμαστε κουράγιο για στοχευμένες δράσεις εξάπλωσης του μετώπου στην πόλη μας.

                                                                                                                                                 26/11/11
ο αχρέωτος