Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βασίλης Νανόπουλος:Αφήνουμε έξω από το Επιμελητήριο κάθε κομματική ή πολιτική τοποθέτηση

- Advertisement -
nanopoulosLATEST
Πριν από πεντέμισι χρόνια με την ψήφο σας αναλάβαμε την διοίκηση και φέραμε την Ανανέωση στο επιμελητήριο Κορινθίας. Σήμερα ο συνδυασμός μας <<έργο και προοπτική>> ζητά την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2006 για την υποστήριξη των επιχειρήσεων της Κορινθίας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. Για να δώσουμε στα μέλη μας, ελπίδα και προοπτική στο μέτρο των δυνατοτήτων μας…


Τα στελέχη που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας είναι έμπειρα και καταξιωμένα στο χώρο δουλειάς τους, έχουν υπηρετήσει τα κοινά από διάφορες σημαντικές θέσεις γιατί η εμπειρία στις παρούσες συνθήκες είναι αυτό που κυρίως χρειάζεται και βεβαίως πλαισιώνονται από πολλά νέα πρόσωπα με όρεξη για προσφορά και δυναμισμό που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά στελεχών του επιμελητηρίου. Ο ακομμάτιστος και αντιπροσωπευτικός γεωγραφικά και κλαδικά συνδυασμός μας έχει σχεδιάσει συζητώντας με πολλούς από εσάς την προοπτική και τη στήριξη των επιχειρήσεων στα επόμενα χρόνια.
Όλοι μας, αφήνοντας έξω από το επιμελητήριο κάθε κομματική η πολιτική τοποθέτηση, θα εργαστούμε για το καλό των επιχειρήσεων του νομού μας και σας καλούμε να έρθετε μαζί μας και να συνεργαστούμε για τον κοινό σκοπό.
Στόχος μας δεν είναι απλά να κερδίσουμε τις εκλογές και την πλειοψηφία στο Δ.Σ., αλλά μέσα από αυτήν να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος προς τις επιχειρήσεις. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να αρθούν οι υψηλή φορολογία, οι υπερβολικές επιβαρύνσεις, τα αντικίνητρα, τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις, η πολυνομία η γραφειοκρατία και επιδιώκουμε θεσμούς, διαδικασίες και υπηρεσίες που θα στηρίζουν την προσπάθεια των επαγγελματιών για ένα καλύτερο μέλλον.

Πάντα κοντά σας,
Βασίλης Νανόπουλος– Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, επικεφαλής του συνδυασμού Έργο και Προοπτική.

Μπορείτε να δείτε τα μέλη του συνδυασμού που βάζουν υποψηφιότητα ανά τμήμα εδώ
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog