Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι “Housewives” επιστρέφουν με “νοικοκυρά” τον Τρύφωνα Σαμαρά!

- Advertisement -

Το reality που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων είναι έτοιμο να επιστρέψει με παλιά και νέα πρόσωπα. Ο παραγωγός του show, Μαρκ Γιάνσεν, αποκαλύπτει γιατί οι νοικοκυρές θα έρθουν αντιμέτωπες με την κρίση, απαντά σε κριτικές και «αδειάζει» τη Βάνα Μπάρμπα…

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν, το reality «The Real Housewives of Athens» προκάλεσε μπαράζ δημοσιευμάτων και αντιδράσεων, ενώ κάθε δήλωση των «νοικοκυρών» Χριστίνας Παππά, Ορθούλας Παπαδάκου, Φώφης Μαστροκώστα, Τζο Τόγκου, Αννίτας Ναθαναήλ και Ιωάννας Σουλιώτη έριχνε λάδι στη φωτιά. Και όποιος πίστευε ότι το show δεν θα συνεχιστεί, κάνει λάθος. Η δεύτερη σεζόν είναι πανέτοιμη και περιμένει το πράσινο φως.

Ο παραγωγός των «Νοικοκυρών», Μαρκ Γιάνσεν, είναι σε επικοινωνία με τον Αnt1 για να εγκριθεί ο δεύτερος κύκλος του reality ο οποίος θα αλλάξει concept και θα ονομάζεται «Housewives in Crisis». Τέλος στη δόξα, τα πλούτη και τα ακριβά σπορ. Οι «νοικοκυρές» έρχονται … αντιμέτωπες πλέον με την κρίση! Ποια είναι τα πρόσωπα όμως που αποτελούν επιλογές της παραγωγής; Η Χρυσάνθη Ραψομανίκη, είναι από τα πρόσωπα της λίστας, όπως και η Μάντα Παπαδάκου, που είναι σύζυγος του αδερφού της Ορθούλας. Η Εύη Αδάμ αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς, το όνομα του οποίου θεωρείται μια ευχάριστη αλλαγή και προσθήκη.

Ο Ολλανδός παραγωγός, ο οποίος έχει και τα δικαιώματα του show, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια θα είναι η τελική εξάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και οκτάδα. Αβέβαιο επίσης είναι αν θα συμμετάσχουν και στη δεύτερη σεζόν, κάποιες από τις νοικοκυρές του πρώτου κύκλου. «Σειρά προτεραιότητας έχει για εμάς ο Αnt1», λέει ο Μαρκ Γιάνσεν. Επίσης αποκαλύπτει ότι ο Alpha είχε προσπαθήσει να βγάλει παρόμοιο reality στον αέρα.

Βέβαια, ο παραγωγός απαντά και σε όσα ακούστηκαν για τον πρώτο κύκλο του «Real Housewives» και αδειάζει τόσο τη Βάνα Μπάρμπα όσο και όσες κυρίες δήλωσαν ότι τους είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχουν στο show. Τέλος, υποστηρίζει τις πρώην νοικοκυρές λέγοντας: «όλες είναι σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, που δεν είναι εύκολο να τα βγάλουν πέρα. Μόνο η Αννίτα έχει έναν σύζυγο να τη στηρίζει, οι υπόλοιπες είναι ανεξάρτητες εργαζόμενες γυναίκες. Κοινωνικοποιούνται στην -ας πούμε- υψηλή κοινωνία, αλλά οδηγούν παλιά αυτοκίνητα, δεν οδηγεί καμία τους Πόρσε».

Zougla.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog