Στον ετήσιο πανευρωπαϊκό «Διάλογο Υψηλού Επιπέδου» συμμετέχει ο δήμαρχος Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων Κ. Λογοθέτης μετά από πρόσκληση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Ενέργειας κ. Γκούντερ Έτινγκερ…
O Δήμαρχος εκπροσωπεί το Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, ως μέλος του «Συμφώνου των Δημάρχων».

Υπενθυμίζεται πως απ’ όλη την Ελλάδα στο «Σύμφωνο» συμμετέχουν μόλις 21 Δήμοι. Όλοι οι Δήμοι που συμμετέχουν στο «Σύμφωνο των Δημάρχων» σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, Ευρωπαίοι υποστηρικτές του Συμφώνου, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, πρόκειται να παραβρεθούν στη σημαντικότερη ίσως πανευρωπαϊκή διάσκεψη για τη μείωση εκπομπών του Διοξειδίου του Άνθρακα.Το σύνολο των εκδηλώσεων υλοποιείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ διοργανώνεται σε συνεργασία με την Επιτροπή των Περιφερειών.

Ο «Διάλογος Υψηλού Επιπέδου» για την κλιματική αλλαγή, αρχίζει αύριο (σ.σ. 29 – 11) στις 10.30 το πρωί, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, στο Ημικύκλιο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Τέλος, να σημειωθεί ότι τον δήμαρχο, συνοδεύει ο ειδικός του Σύμβουλος, Τάσος Φουντούκης. Οι δύο άντρες, επιστρέφουν αύριο το απόγευμα από τις Βρυξέλλες.