Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις Βρυξέλλες Λογοθέτης – Φουντούκης

- Advertisement -

Στον ετήσιο πανευρωπαϊκό «Διάλογο Υψηλού Επιπέδου» συμμετέχει ο δήμαρχος Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων Κ. Λογοθέτης μετά από πρόσκληση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Ενέργειας κ. Γκούντερ Έτινγκερ…
O Δήμαρχος εκπροσωπεί το Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, ως μέλος του «Συμφώνου των Δημάρχων».

Υπενθυμίζεται πως απ’ όλη την Ελλάδα στο «Σύμφωνο» συμμετέχουν μόλις 21 Δήμοι. Όλοι οι Δήμοι που συμμετέχουν στο «Σύμφωνο των Δημάρχων» σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, Ευρωπαίοι υποστηρικτές του Συμφώνου, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, πρόκειται να παραβρεθούν στη σημαντικότερη ίσως πανευρωπαϊκή διάσκεψη για τη μείωση εκπομπών του Διοξειδίου του Άνθρακα.Το σύνολο των εκδηλώσεων υλοποιείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ διοργανώνεται σε συνεργασία με την Επιτροπή των Περιφερειών.

Ο «Διάλογος Υψηλού Επιπέδου» για την κλιματική αλλαγή, αρχίζει αύριο (σ.σ. 29 – 11) στις 10.30 το πρωί, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, στο Ημικύκλιο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Τέλος, να σημειωθεί ότι τον δήμαρχο, συνοδεύει ο ειδικός του Σύμβουλος, Τάσος Φουντούκης. Οι δύο άντρες, επιστρέφουν αύριο το απόγευμα από τις Βρυξέλλες.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. με δυο λεξεις ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ! εδω στην ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ δεν εχουν να πληρωσουν τους υπαλληλους χρονιαρες μερες που ερχονται και ετοιμαζονται να τους κοψουν και το ρευμα στο ΣΠΑ γιατι ειναι απληρωτο 1 μηνα τωρα και ο Κωστακης αρχισε τα ταξιδακια αναψυχης για το διοξειδιο του ανθρακα …

  2. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxasxa edw lipothimane paidia sthn taxh apo thn peina…. edw bruxelles edw bruxelles!! LOUTRAKI KAI BRUXELLES idia poli xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa na tous xairomaste olous aytous pou psifizoume!!!

  3. Έχει γίνει το Λουτράκι ξέφραγο αμπέλι και τα μούτρα τους θέλουν Βρυξέλλες!!! Σαν δεν ντρέπονται!! ήθελα να 'ξερα τα παιδιά μας που πάνε σχολείο και κάνουν μάθημα σε λυόμενα εν έτη 2011, και κάνουν μάθημα σε αφύλακτα σχολεία, και δεν έχουν να παρακολουθήσουν καμία δραστηριότητα εκτός σχολείου… τους νοιάζει;; Όλοι αυτοί δεν κατοικούν στην ίδια Πόλη;; Δεν έχουν Παιδιά;; Έχουν σαν δικαιολογία την κρίση!! Ως πότε πιά θα την χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία; Τι σχέση έχει η κρίση με την αξιοπρέπεια που πρέπει να έχει κάποιος που διαχειρίζεται την ζωή της πόλης του;; Τα καρναβάλια και η κάθε τραγουδιάρα μας μάραναν!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog