Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το μυστικό που κρύβει η Κρήτη και μπορεί να σώσει τη χώρα!

- Advertisement -

Ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης
και σύμβουλος της καναδικής κυβέρνησης Αντώνης Φώσκολος προσπάθησε να…
αφυπνίσει το κράτος για να ξεκινήσει άμεσα έρευνες στην Κρήτη. Όπως δήλωσε, εδώ και χρόνια οι ξένοι ερευνούν την Κρήτη, αφού το νησί μπορεί να δώσει 100 δισεκατομμύρια.

Ο καθηγητής δήλωσε: “Σε τέσσερα χρόνια από σήμερα εγγυώμαι ότι μπορεί να επιστρέψει το χαμόγελο στον Έλληνα, αν άμεσα προωθηθούν οι έρευνες. Η Κρήτη μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Κοιτάζουμε τα ψίχουλα του Ιονίου και όχι το «μπον φιλέ» της Κρήτης. Σας μεταφέρω στοιχεία που έχουν προκύψει από έρευνες Νορβηγών, Γάλλων και Αμερικανών, οι οποίοι επί χρόνια ερευνούσαν την Κρήτη και το Λιβυκό χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι ελληνικές κυβερνήσεις”, τόνισε ο κ. Φώσκολος μιλώντας στους εκπροσώπους της περιφέρειας και σε βουλευτές.

Τρεις φορές μεγαλύτερα από τα κοιτάσματα στη Νορβηγία είναι αυτά της Κρήτης σύμφωνα με τον καθηγητή, ενώ 60 υποθαλάσσια ηφαίστεια έχουν εντοπιστεί και αποτυπωθεί σε ελληνικά νερά, τη στιγμή που η Κύπρος «έβγαλε» 3 τρισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου με 4 ηφαίστεια και η Αίγυπτος 8 τρισ. κυβικά μέτρα με 8 ηφαίστεια.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog