Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Με έβαζαν να πηγαίνω με 25 άντρες τη μέρα»

- Advertisement -

«Μου είπαν ότι θα μου βρουν δουλειά ως μπέιμπι σίτερ και όταν ήρθα στην Ελλάδα με ανάγκαζαν να πηγαίνω με 25 άντρες την ημέρα». Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μίας 27χρονης Ρωσίδας, ενός από τα πολλά θύματα του μεγαλύτερου κυκλώματος μαστροπών που εξαρθρώθηκε στη χώρα μας, την οποία φέρνει σήμερα στο φως η Espresso…

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η νεαρή, ο εφιάλτης της ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010. Τότε είχε απευθυνθεί σε γραφείο εύρεσης εργασίας στην πόλη Ούφα, το οποίο έβαζε αγγελίες για μπέιμπι σίτερ.

Σε μία συνάντηση με τη διευθύντρια του γραφείου, η 27χρονη συμφώνησε να έρθει στην Ελλάδα για δουλεία. Όμως, η κατάσταση που βρήκε δεν είχε καμία σχέση με όσα φανταζόταν.

Στην αρχή δούλεψε σε εστιατόριο της Ρόδου και τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου αποφάσισε να πάει στην Αθήνα και να ψάξει εκεί δουλεία.

Εκεί συνάντησε ένα από τα μέλη του κυκλώματος με το όνομα «Νώντας», ο οποίος την εξανάγκαζε να πηγαίνει σε ερωτικά ραντεβού με άντρες, στη Θεσσαλονίκη, αφού της υποσχέθηκε ότι θα της  βγάλει τα απαραίτητα χαρτιά για την παραμονή της στην Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο αποκαλούμενος «Νώντας» τη βίασε ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Όταν επέστρεψε στην Αθήνα κατέληξε να δουλεύει σε οίκους ανοχής έχοντας καθημερινά 20 με 25 ραντεβού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog