Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Απίστευτη κτηνωδία. Εξέδιδαν νεαρή με νοητική υστέρηση

- Advertisement -

Μία απίστευτη κτηνωδία αποκαλύφθηκε στην Αργολίδα, με θύμα μία νεαρή 20 ετών, την οποία εξέδιδαν τα μέλη κυκλώματος…
Όταν έφτασε η πληροφορία από την Βουλγαρία ότι κύκλωμα μαστροπών εξέδιδε στη χώρα μας νεαρή κοπέλα οι αστυνομικοί αρχικά θεώρησαν ότι πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο του ίδιου σήριαλ.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς το θύμα ήταν μία εικοσάχρονη με νοητική υστέρηση.

Το κύκλωμα είχε φέρει τη νεαρή από τη Βουλγαρία, μαζί με άλλες δύο γυναίκες, και τις υποχρέωναν να ζουν σε ένα σπίτι κάτω από άθλιες συνθήκες. Οι ίδιοι κανόνιζαν τα ραντεβού και πήγαιναν την εικοσάχρονη από το ένα ραντεβού στο άλλο, εισπράτοντας κάθε φορά 25 ευρώ.

«Ήταν κοινό μυστικό όχι για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά για τους ανθρώπους ασιατικής καταγωγής, δεδομένου ότι εκεί πέρα εργάζονται πάρα πολλοί Ινδοί και Αφγανοί και Πακιστανοί. Ήταν γνωστό. Είχαμε κάποιον πληροφοριοδότη», είπε στο STAR ο αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας, Γιώργος Ντοκομές.

Και πρόσθεσε: «Είναι περιπτώσεις που πραγματικά βγαίνεις από τα ρούχα σου, σιχαίνεσαι τον άνθρωπο. Μιλάμε για κτηνωδία. Είναι συγκλονισμένος ο κόσμος της περιοχής, είναι συγκλονισμένος διότι τους γνώριζε αυτούς του Βούλγαρους αλλά δεν ήξερε τι ακριβώς δουλειά έκαναν».

Οι δύο δράστες, βουλγαρικής καταγωγής, συνελήφθησαν και την Τετάρτη θα απολογηθούν στον ανακριτή

star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog