Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Βασίλης Νανόπουλος με 67,25% ‘σάρωσε’ στις εκλογές του Επιμελητηρίου

- Advertisement -
Σε πραγματικό θρίαμβο για το συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου εξελίχθηκε η εκλογή διοίκησης για το Επιμελητήριο Κορινθίας…

Με ποσοστό σχεδόν 68 % και καταλαμβάνοντας τις 15 από τις 21 έδρες του Δ.Σ., ο Βασίλης Νανόπουλος ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο και την Κυριακή, σε Κιάτο και Κόρινθο αντίστοιχα.

Με μεγάλη προσέλευση των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών της Κορινθίας ολοκληρώθηκαν χθες οι εκλογές, με τα τελικά αποτελέσματα να βγαίνουν γύρω στις 5 το πρωί.

Ο Β.Νανόπουλος έδωσε έναν εξαιρετικό προεκλογικό αγώνα, σε χαμηλούς τόνους, με ενωτική διάθεση, παρότι προκλήθηκε, παρότι δέχθηκε άδικες και αδικαιολόγητες επιθέσεις, παρότι κάποιοι προσπάθησαν να του φορτώσουν ακόμα και μυθεύματα.

Το ήθος του, η προσφορά του και η εντιμότητά του όμως δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν. Δεν μπορούσε όμως να αμφισβητηθεί και η δυναμική του, μιας και ο ίδιος αντικειμενικά είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Ελλάδα και διεθνώς μέσα από τη σειρά Εκθέσεων “Κορινθία” που ο ίδιος εξέλιξε σε γεγονός – σταθμό και θεσμό.
Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής :

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: ψηφίσαντες 108 , Έργο κ Προοπτική 81 , ποσοστό 75%
ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ: ψήφισαντες 1073 , Έργο κ Προοπτική 772 , ποσοστό 72%
ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ: ψηφίσαντες 791 , Έργο κ Προοπτική 514 , ποσοστό 65%
ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ψηφίσαντες 831 , Έργο κ Προοπτική 518 , ποσοστό 62,3%

Ο συνδυασμός Έργο κ Προοπτική με επικεφαλής τον Β.Νανόπουλο έλαβε το 67,25% επί του συνόλου και καταλαμβάνει 15 από τις 21 έδρες.

Αν σκεφτεί κανείς ότι δημοσιεύτηκαν μέχρι και δημοσκοπήσεις που τον έδειχναν να βρίσκεται οριακά πίσω από τον έτερο συνδυασμό (μέχρι και ποσοστό 52 % έναντι 51 % είδαμε !!!!), αποδείχθηκε ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν με κανέναν τρόπο.

Οι εκλογές έγιναν σε πολύ πολιτισμένο και ήρεμο κλίμα, ενώ σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για το ποιοι εκλέγονται στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Νανόπουλο και καλή συνέχεια στο έργο που έχει ξεκινήσει, με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες !


*diaprisios.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog