Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το DVD που πρόδωσε τον παιδεραστή του Ρεθύμνου

- Advertisement -

Για πολλούς μήνες παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί το 47χρονο προπονητή Νίκο Σειραγάκη, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στις Δικαστικές Φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’εξακολούθηση, καθώς πιάστηκε επ’αυτοφώρω στο κρεβάτι με δύο ανήλικα αγόρια…

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Σειραγάκης έπαιρνε προφυλάξεις και λειτουργούσε με μεθοδικότητα. Κάποιες διάσπαρτες φήμες πριν από αρκετούς μήνες αναφέρονταν σε «περίεργες» σχέσεις του Σειραγάκη με κάποια παιδιά. Στη βάση αυτή ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να συλλέγουν διακριτικά πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το «Cretalive» έπρεπε τα στοιχεία να ήταν απολύτως τεκμηριωμένα και σε καμία περίπτωση να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Η αρχή του προηγούμενου φθινοπώρου αποτέλεσε σημαντικό χρονικό σημείο για την εξέλιξη, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της έρευνας. Τότε με βάση ένα dvd που έφθασε στις αρχές από ανώνυμο αποστολέα, νέα στοιχεία προέκυψαν, έγινε με άδεια της Εισαγγελικής Αρχής άρση απορρήτου των επικοινωνιών του Σειραγάκη. Το υλικό που συνελέγη από τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες του, ήταν αρκετό για να αποκτήσουν οι αστυνομικοί μία ξεκάθαρη εικόνα της δράσης του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog