Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

O σεναριογράφος των Μυστικών της Εδέμ αποκαλύπτει το μεγάλο φινάλε!

- Advertisement -

Μυστικά, τέλος! Έπειτα από τριάμισι ολόκληρα χρόνια έφτασε
η στιγμή να πέσει η αυλαία

και τα «Μυστικά της Εδέμ» να περάσουν στην τηλεοπτική ιστορία…Το μεγάλο φινάλε θα το δούμε να γράφεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το Mega, την Πέμπτη το βράδυ, μέσα από μια σπέσιαλ 90λεπτη τηλεταινία, κατά τη διάρκεια της οποίας όλα τα μυστικά θα έρθουν στο φως!

«Αποφασίσαμε μαζί με την Έλενα (Ακρίτα) το φινάλε να είναι γλυκόπικρο και αυτό γιατί από τη μία θέλαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη και όσοι έπρεπε να πληρώσουν, να πληρώσουν, αλλά και από την άλλη θέλαμε το «αντίο» μας στον κόσμο να αφήνει ταυτοχρόνως και μία ελπίδα, ένα χαμόγελο», δήλωσε στο ΤV Έθνος ο Γιώργος Κυρίτσης.

«Το φινάλε βρίσκει την παρέα ενωμένη, αφού θέλαμε με την Έλενα να δείξουμε πως η αγάπη και η φιλία τους δεν θα γινόταν τελικά με το πέρασμα του χρόνου σκόνη στον άνεμο!

Έτσι, η “Εύα” με τον “Λευτέρη” μένουν για πάντα μαζί και αποκτούν και μία κόρη. Δεύτερη κόρη, όμως, έρχεται και στην οικογένεια της “Νόρας” και του “Λουκά”, ενώ στη ζωή του “Νικόλα” και της “Δάφνης”, εισβάλλει και ένα δεύτερο αγοράκι. Μαζί για πάντα, όμως, θα δούμε να μένουν και ο “Στέφανος” με την “Εριέττα”».

*mediagate
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog