Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα αν εφαρμοστούν τα ισχύοντα

- Advertisement -

«Μετά την ολοκλήρωση του ισχύοντος οικονομικού προγράμματος, η Ελλάδα θα πρέπει να ασκεί δημοσιονομική πολιτική σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς», διευκρίνισε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής…
Κατά συνέπεια οι νέοι όροι της συμφωνίας για την Ελλάδα θα ισχύσουν όταν η χώρα μειώσει το έλλειμμα και πετύχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.

Παράλληλα τόνισε πως «εάν εφαρμόσουμε τα μέτρα που έχουμε ήδη λάβει, δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα», ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την νέα κυβέρνηση τονίζοντας πως «επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα στον ένα μήνα».

Ο κ. Παπαδήμος χαιρέτισε τα νέα μέτρα που αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες τονίζοντας πως «το πακέτο αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση της σημερινής κρίσης, αλλά και για το μέλλον, καθώς θα συντελέσουν στον περιορισμό της κρίσης αυτής και θα ηρεμήσει τις αγορές».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν αποδώσουν εννοεί προφανώς ο κ πρωθυπουργός.Γιατί αν δε παοδώσουν εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούμε.
    Αλλά πως θα αποδώσει ένα μέτρο που αποδεδειγμένα δεν λειτουργεί?
    Και πως περιμένεις να έχεις θετικά αποτελέσματα από μέτρα που αποδεδειγμένα αλλάζουν και ξαναλλάζουν άπλα και μόνο γιατί δεν αποδίδουν?
    Είτε αρέσει σε μερικούς έιτε όχι η πρόταση του Σαμαρά για ανάκαμψη και περιορισμό της υπέρ-φορολόγησης με τα απαραδεκτα χαράτσια που γονατιζουν σήμερα τον πολίτη
    ειναι η μόνη λύση.
    Γιώργος Παπαγεωργίου
    .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog