Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γίνονται πορνοστάρ για να… βγάλουν το ενοίκιο!

- Advertisement -

Καριέρα στις «ροζ» ταινίες επιχειρούν να κάνουν χιλιάδες Έλληνες, θέλοντας έτσι να κερδίσουν χρήματα που θα τους εξασφαλίζουν τα στοιχειώδη…
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς άνεργους, δημόσιους υπαλλήλους, φοιτητές αλλά και οικογενειάρχες να στείλουν βιογραφικά σε εταιρείες παραγωγής «ροζ» ταινιών.

Μάλιστα, παραγωγοί αισθησιακών ταινιών αποκαλύπτουν ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν δεχθεί 2.500 αιτήσεις, από άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίοι παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και εξηγούν την μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.

«Το 80%-90% των περίπου 2.000 βιογραφικών που έχει δεχθεί η εταιρεία μας είναι από Έλληνες και Ελληνίδες», αναφέρει ο εκπρόσωπος της Sirina, Ζαφείρης Ν, ενώ το 2010, οι αλλοδαποί κατείχαν τα πρωτεία στη ζήτηση εργασίας.

Οι αμοιβές και το κάστινγκ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αμοιβές των «ηθοποιών» μιας αισθησιακής ταινίας ξεκινούν από 1.000 ευρώ για κάθε σκηνή και μπορεί να φθάσουν στις 3.000-4.000 ευρώ όταν ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός.

Βέβαια, οι παραγωγοί αναφέρουν ότι η επιλογή είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση, καθώς μετά την προφορική συνέντευξη, στην οποία υποβάλλονται οι ενδιαφερόμενοι, με θέμα κυρίως τη σεξουαλική τους ζωή, στη συνέχει γίνεται έλεγχος στα ανατομικά τους χαρακτηριστικά. Όσοι περάσουν από τις συνεντεύξεις, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: newsbomb.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog