Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαπραγματεύσεις-θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού

- Advertisement -

Αυτήν την ώρα διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ του ισοβίτη Παν. Βλαστού, ο οποίος προσπάθησε νωρίτερα να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και του διευθυντή των φυλακών…
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παν. Βλαστός έχει ζητήσει να μεταβεί στις φυλακές ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης…
ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης και ορισμένων εκ των μελών των «Πυρήνων». Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ξεκινά η δίκη των «Πυρήνων».
Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος, Γ. Ανέστης, μέσα στις φυλακές βρίσκονται εγκλωβισμένοι περίπου 15 συγγενείς που είχαν πάει για επισκεπτήριο.

Η αστυνομία καταρτίζει σχέδιο αποκλεισμού της περιοχής, γύρω από τις φυλακές, για την ασφάλεια των κατοίκων, ενώ εξετάζεται και ο τρόπος με τον οποίο θα απομονωθεί ο χώρος στον οποίο βρίσκεται ο Παν. Βλαστός με τους συνεργούς του και πώς θα γίνει ο απεγκλωβισμός των επισκεπτών.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών έκανε λόγο για συντονισμένη απόπειρα απόδρασης λέγοντας πως «ένα αυτοκίνητο τον περίμενε για να φύγουν».

*tromaktiko

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog