Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση του Άκη για τα αναδρομικά

- Advertisement -

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση ότι βουλευτές διεκδικούν
αναδρομικά ένας ακόμη πρώην βουλευτής, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δηλώνει ότι παραιτείται από οποιαδήποτε αξίωση χρηματικού ποσό από το Ελληνικό Δημόσιο…
 
«Η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη αφορά γνωστή διαδικασία, που ακολουθήθηκε επανειλημμένα με πρωτοβουλίες συναδέλφων βουλευτών από το 1981 έως το 2007 που διετέλεσα βουλευτής, μέσω της οποίας διεκδικούσαν την εξίσωσή τους με τους δικαστικούς λειτουργούς και την αποκατάσταση της θεσμικής τάξης όπως προβλέπει το Σύνταγμα» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
«Η απόφαση συμμετοχής μου στη διαδικασία αυτή, την οποία ακολούθησε μεγάλος αριθμός συναδέλφων πρώην βουλευτών, ελήφθη το 2008 και η σχετική προσφυγή κατατέθηκε προ δύο ετών.

Καθόσον με αφορά, ανεξάρτητα της όποιας απόφασης της Δικαιοσύνης,-όποτε και αν υπάρξει-, και της δικαίωσης ή μη, είναι αυτονόητο ότι με βάση τη σημερινή δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, δεν προτίθεμαι να εισπράξω το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από το Ελληνικό Δημόσιο» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    άστα ρε άκη, κι΄αν αύριο,μεθαύριο…λέω εγώ τώρα..αφού αν τα διεκδικήσει κάποιος συγγενής σου θα μπορεί να τα πάρει.
    Τόσο ηλίθιους πια μας περνάτε;;;;
    θα μου πεις βέβαια τόσα χρόνια πλύσης και καψίματος εγκεφάλων
    τσάμπα πήγαν;;;
    και μάλλον θάχεις δίκιο, αφού ακόμα σας έχουμε αφήσει ως λαός,
    ελεύθερους να μας χλευάζετε.

  2. οπως προβλεπει το συνταγμα….ποιο συνταγμα ρε προδοτες???αφου δεν υπαρχρι τιποτα….ασε την καραμελα…η κρεμαλα ειναι το μονο που σου αξιζει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog