Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όταν ο παιδόφιλος προπονητής «νουθετούσε» τους αθλητές του

- Advertisement -

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην δημοσιότητα για την ζωή του παιδόφιλου προπονητή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία, και ομολόγησε τις πράξεις του…

Ο προπονητής χρησιμοποιούσε δικές του μεθόδους, δήθεν παρμένες από την αρχαία ελληνική Ιστορία, προκειμένου να σκληραγωγήσει τους αθλητές του, να τους κάνει να ξεπερνούν τις φοβίες τους, και να τους κάνει να έχουν επιτυχίες στο αντίθετο φύλο…
Στο βίντεο αυτό που βγήκε στο φως, ο προπονητής, πατέρας δύο παιδιών, δίνει ομιλία μπροστά στους αθλητές του, στην Μικτή Κρήτης στις 8 Δεκεμβρίου 2008, φανερώνει τις απόψεις περί αφοσίωσης των νέων και των θυσιών που πρέπει να κάνει ένας αθλητής για να πετύχει.

Ο Σειραγάκης, πατέρας και δύο παιδιών στην βίντεο φαίνεται να λέει «Αυτό που σας είπε ο προπονητής ότι θα πρέπει να είστε αγκαλιά με μία μπάλα, ότι θα πρέπει η μπάλα να γίνει μέρος του σώματός σας είναι γεγονός. Απαιτείται αφοσίωση, απαιτούνται θυσίες. Το άθλημα δίνει, αλλά θα πρέπει πρωτίστως να δώσετε και εσείς».

Στην συνέχεια ο 47χρονος, που μιλά δεύτερος και βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις -ο δεύτερος από αριστερά- άλλους προπονητές, αναφέρει ότι θα πρέπει ο βαθμός ετοιμότητάς τους και εγρήγορσης να είναι υψηλότερος, καθώς, όπως σημειώνει, τα όρια ανοχής και η υπομονή δεν είναι τόσο μεγάλα στη Μικτή όπως στα σωματεία.
«Δεν μπορούμε να περιμένουμε κανέναν. Εσείς θα πρέπει να κυνηγάτε τη διαδικασία και δεν υπάρχει περίπτωση στο επίπεδο επιλογής που είστε τώρα να σας κυνηγήσει κανείς. Κανένας δεν θα σας παρακαλέσει», τονίζει σε άλλο σημείο.

Ο αθλητής στο μπάσκετ, όπως αναφέρει, πρέπει να μάθει να κινείται σε μια λεπτή γραμμή και αν φύγει λίγο πέρα από τη γραμμή ή αν φύγει από την άλλη πλευρά της γραμμής είναι λάθος.



iefimerida.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog