Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στο δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Μιλώντας προσωπικά με στέλεχος της δημοτικής αρχής, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για προσωπικούς λόγους, μας εξηγησε γιατί δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα στον δήμο μας, το κοινωνικό παντοπωλείο…

Ο λόγος λοιπόν, είναι ότι όλα τα super markets της περιοχής μας (εκτός από ΕΝΑ), δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην πρόσκληση του δήμου για να συνεισφέρουν όπως και όσο μπορούν στο κοινωνικό παντοπωλείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσκληση έχει σταλθεί εδώ και ένα μήνα.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kατά την ταπεινή μου άποψη , θα έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το όνομα του καταστήματος που απάντησε θετικά στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής . Είμαι σίγουρος ότι ύστερα από αυτό θα υπάρξουν και άλλα καταστήματα που θα ενδιαφερθούν δια ευνοήτους λόγους.

  2. Σωστή η άποψή σου αλλά δεν μας το είπαν μάλλον για να μην κάνουν διαφήμιση στο κατάστημα. Αν μας το είχαν πεί, να είσαι σίγουρος ότι θα το δημοσιεύαμε. Μακάρι να υπάρξουν καταστήματα που θα ενδιαφερθούν.

  3. Η δημοτική αρχή ζει στον παράδεισο του ψεύδους.
    Για να μας πει το "ταπεινό" στέλεχος της δημοτικής αρχής ποιες ενέργειες έγιναν από την πλευρά της για την δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου?
    Είμαστε όλο αυτιά.

    ΥΓ είμαι ο πάπας της Ρώμης αλλά για προσωπικούς λόγους θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου.

    ANONYMOUS

  4. Η διαφήμιση θα είναι το κίνητρο για να μπει κάποιο κατάστημα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και μάλιστα θα έπρεπε να τονιστεί αυτό .Πιστεύω αν ο χειρισμός του όλου θέματος ήταν σωστός τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά.Αλλά σε θέματα επικοινωνίας η Δημοτική Αρχή δεν τα πάει και πολύ καλά.Επαγγελματικά ασχολούμαι με τη διαφήμιση και γνωρίζω ότι όλα αυτά όλα τα "κοινωνικά προγράμματα" λειτουργούν μόνο αν υπάρχει ανταποδοτικότητα.Οι ανώνυμοι δωρητές έχουν πεθάνει προ πολλού.
    Πρώτα απ' όλα θα πείσεις τον καταστηματάρχη για το όφελος που θα έχει και μετά θα του ζητήσεις την προσφορά του.
    Αυτός είναι ο σωστός τρόπος και την εφαρμογή του τη βλέπουμε καθημερινά σε όλα τα μέσα επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog