Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έβαλαν κρεμάλα έξω από το πολιτικό γραφείο της Κατερίνας Φαρμάκη

- Advertisement -

Δείτε τη φωτογραφία! Τα σχόλια, δικά σας…

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπη και αισχος στους ανεγκεφαλους εμπνευστες αυτης της πραξης .
    Μιλαμε για ανθρωπαρια ,καραγκιοζακια που επειδη δεν εχουν τα κοτσια να αντιμετωπισουν καταστασεις ,καταφευγουν σε απειλες ,τετοιου ειδους .
    Τι θελετε να πειτε ,γελοιοι και φοβαστε να αντιμετωπισετε την βουλευτη ? Για να μαθω κι εγω ,να σας χειροκροτησω .
    Φτου σας και παλι φτου σας ,φασιστοειδη ιζηματα.

  2. QUIZ -ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ -ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ…..!!!!!ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ !!!!!!!!! Υ.Γ.ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ…..

  3. ειναι μια καλιτεχνική παρέμβαση , μιά καταγγελία για τους συμπολιτες μας που αυτοκτονούν αυτες τις άγιες μέρες…
    Αλλά το άτομο δεν καταλαβαίνει απο τέχνη

  4. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ !!!!! και πάλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!! Αυτό αξίζει σε όλους αυτούς τους προδότες που καταστρέφουν την χώρα μας και το μέλλον μας. Γιατί "ανθρωπάρια" , "καραγκιοζάκια " και "φασιστοειδή ιζήματα " είναι όλοι αυτοί που εκμεταλεύτηκαν την ψήφο μας και ξεπουλάνε γη και ύδωρ….. αγαπητή Ντόρα ή dora …… Αυτοί που εναντι παχυλών μισθών κοιτάνε αφ΄υψηλού τους ψηφοφόρους τους και δεν καταδέχονται να εξηγήσουν γιατί συνέναισαν στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου λαού…….. γιατί με την επαίσχυντη συμπεριφορά τους καταδίκασαν ένα περήφανο έθνος στην ανέχεια και τη δυστυχία. Σ΄ αυτούς αξίζει η κρεμάλα Θοδώρα !!! Όσο για τα σάλια σου …. φύλαξέ τα γιατί με τόσο γλύψιμο που κάνεις σίγουρα θα στεγνώσεις …. Και αυτό στο λέει η Μαρία ως Ελληνίδα , μάνα , εργαζόμενη και ΠΡΩΗΝ ψηφοφόρος

  5. s-spinos:
    εσάς κ.dora με το μήνα σας πληρώνει η κ. Φαρμάκη, με την ώρα
    ή με το μεροκάματο;
    εάν αυτή η σφαγέας των εργασιακών μου δικαιωμάτων, της υγείας
    μου, της κοινωνικής μου ασφάλειας και περίθαλψης, του πετσοκόμματος της σύνταξής μου,της εθνικής μου ανεξαρτησίας, της καταπάτησης κάθε συνταγματικού μου δικαιώματος, νομίζει ότι είναι εντάξει με τις προεκλογικές της εξαγγελίες (όχι για τα ρουσφέτια,γιατί με αυτά θα είναι εντάξει) ας βγεί στα ίσια στον κόσμο χωρίς μπράβους να τη φυλάνε, και τότε το συζητάμε ποίοι είναι τα γελοία ανθρωπάρια, τα καραγκιοζάκια και τα φασιστοειδή ιζήματα.
    και τα λέω αυτά, όχι γιατί συμφωνώ με τη συγκεκριμένη πράξη,
    αλλά γιατί η κ. βο(υ)λευτής δεν είναι άμοιρη ευθυνών.
    και θεωρώ ότι όποιος απολογείται για ευθύνες άλλων, είναι
    και αυτός συνυπεύθυνος.

  6. siga re 6.41 mi spaseis kana nixi.ti egine sou thixane tin vouleuti???arage exeis tis idies anisixies gia tin elliniki koinwnia i opoia exei dialithei me ta nomosxedia p exoun perasei kai psifisei kai i kiria farmaki???kai katiteleutaio sto xwrio m lene fwni laou orgi theou…

  7. Μου έκανε εντύπωση ο κόμπος της κρεμάλας αυτής. Είναι αριστοτεχνικά φτιαγμένος, όποιος κρεμαστεί με αυτήν την κρεμάλα πρέπει προκαταβολικά βέβαια να ευχαριστήσει τον Δήμιο!
    Πολύ τεχνίτης ο Δήμιος.!!!

  8. Ηρεμια ,παιδια ,προφανως με παρεξηγησατε.
    Ουτε ψηφοφορος της κ. Φαρμακη υπηρξα ποτε ,ουτε και την γνωριζω καν.
    Ωστοσο ,τα χρηματα και σε μενα εχουν κοπει και η εφορια μου ,εχει ερθει 3 φορες πανω και δεν συμφωνω με την πολιτικη Παπανδρεου και ΝΔ
    Ομως ,θεωρω οτι τετοιοι συμβολισμοι ,μονο σε ζουγκλα παραπεμπουν ,και αλοιμονο να πεσουμε σ αυτο το τρυπακι .
    Ολοι ειμαστε αγανακτισμενοι ,μας κυβερνουν αυτοι ,που δια της ψηφου μας επιλεξαμε , στην πορεια ηρθαν ,παρα την θεληση μας τα πανω-κατω και βιωνουμε ολοι
    σχεδον , καταστασεις εξαθλιωσης της χωρας και της ανθρωπινης αξιοπρεπειας.
    Εκει ειναι το γραφειο της κ. Φαρμακη ,ζητηστε εξηγησεις ,διαμαρτυρηθειτε, καντε διαλογο ,οχι ομως αυτο ,ειναι αγριο ,να περνανε και παιδια στο δρομο και να τρομαζουν.
    Ας ηρεμησουμε λοιπον και ας χαλαρωσουμε ,τετοιες αγιες μερες ,μονο με ψυχραιμια και ορθη σκεψη μπορουμε να αντιμετωπισουμε καταστασεις ,η βια μονο σε βια παραπεμπει.
    χρονια πολλα ,καλα Χριστουγεννα και καλη χρονια σε ολους

  9. s-spinos
    Εσύ κυρία dora πρέπει να έχεις πολύ καμένο μυαλό.
    αν εσύ έχεις πάθει λοβοτομή δεν χρωστάνε τίποτε οι υπόλοιποι
    πολίτες να τους αποκαλείς συλλήβδην γελοίους,ανθρωπάρια, καραγκιοζάκια και φασίστες.
    Τέτοια είσαι και φαίνεσαι και η κολοτούμπα σου το επιβεβαιώνει άντε και κάτσε στο λαγούμι σου.

  10. σιγα spine μη σκισεις τα καλσον ,προφανως δεν καταλαβαινεις που πατεις και που γερνεις.
    Σοβαροι πολιτες ,απεχουν απο τετοιες γελοιοτητες.Γκεκε????
    Τωρα ,για το καμενο μυαλο ,μαλλον το δικο σου εχει βαρεσει μπιελα προ πολλου ,και το κακο ειναι οτι ζεις στην αγνοια σου ,δεν το ξερεις ,γι αυτο και φτανει μεχρι αποδοχης τετοιων πραξεων αηδιαστικων .

  11. ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΚΗ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΕ.ΕΞΑΛΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΣΕΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΕ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΙΟΥΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

  12. @Ανώνυμος
    Μιχάλης.
    Nα χαρώ εγώ άντρα με διανοητική κατάσταση αξιοθαύμαστη. Τι είναι ποιό βίαιο το οτι λιποθυμάνε από την πείναι παιδιά επειδή κάποια Φαρμάκη αβίαστα ψήφιζε μη χάσει τα χιλιαρικάκια τη Βουλής η αυτό που ακόμα…μένει στα όρια του μυνήματος? Ρεμπεσκέ τζάμπα μάγκα, ε τζάμπα μάγκα.Ξεφτίλα….

  13. Φιλτατε 10,52 ,που την βλεπεις την κολοτουμπα?
    Μηπως πρεπει να τυχουν αποδοχης απο μενα τετοιες αθλιοτητες ,για να συμφωνω μαζι σου .
    Ειναι ο μονος ενδεδειγμενος τροπος ,για να διαμαρτυρηθεις?
    Τοτε ,ας παρουμε τις σφενδονες και τα ροπαλα και ολα ο.κ.
    Και βεβαια η διαφωνια μου δεν αφορα μονο την κ. Φαρμακη,αλλα και οποιαδηποτε αλλη πολιτικη παραταξη.
    Υπαρχουν ,αλλες μορφες διαμαρτυριας και αυτες ,αφορουν αγωνες με βαση ιδεολογικη και τιποτα αλλο.
    Δεν θα το συνεχισω αν εχεις ορεξη παω για υπνο.
    καληνυχτα

  14. φιλτατη dora οταν απο τη μια χρησιμοποιεις φρασεις οπως '' ανθρωπαρια ,καραγκιοζακια επειδη δεν εχουν τα κοτσια να αντιμετωπισουν καταστασεις'' και '' Φτου σας και παλι φτου σας ,φασιστοειδη ιζηματατα'' τα ατομα που το εκαναν κ απο την αλλη ''Ας ηρεμησουμε λοιπον και ας χαλαρωσουμε ,τετοιες αγιες μερες ,μονο με ψυχραιμια και ορθη σκεψη μπορουμε να αντιμετωπισουμε καταστασεις ,η βια μονο σε βια παραπεμπει.
    χρονια πολλα ,καλα Χριστουγεννα και καλη χρονια σε ολους'' τοτε ναι κανεις κολοτουμπα . παρεπιπτοντως δεν
    σου ζητησα να συμφωνησεις μαζι μου . καληνυχτα :))

  15. Σοβαροί πολίτες απέχουν από τέτοιες γελοιότητες ?
    Προφανώς μπερδεύεις την έννοια της σοβαρότητας με την έννοια της σοβαροφάνειας!
    Όσο για εσένα φίλτατη dora να ντρέπεσαι καλύτερα για τον εαυτό σου, θα πιάσει και περισσότερο τόπο, πίστεψέ με. Αποδίδεις με τόση ευκολία χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους, που δεν γνωρίζεις προσωπικά, στηριζόμενη σε μια λογική ισοπέδωσης των πάντων. Και αυτό είναι η αρχή του ΦΑΣΙΣΜΟΥ! Αλήθεια, ποια απτά στοιχεία επικαλείσαι και μας ενημερώνεις ότι τα άτομα αυτά δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο την κ.Φαρμάκη ? Αερολογείς κοπελιά, παραπληροφορείς και εκτείθεσαι. Και κάτι τελευταίο η κίνηση αυτών των οι ''γελοίων'' ήταν συμβολική και όχι απειλητική. Τώρα που έμαθες και τον λόγο, μπορείς να τους χειροκροτήσεις άφοβα!

  16. κριμα που δεν τους κανουμε και εικονισμα… ξεπουλησαν την ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ και εχουν απαιτησεις…
    ΜΗΠΩς ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΗ ΛΙΓΟΥς ΜΙΣΘΟΥς ΑΠ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥς ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥς ??

    2Ο.ΟΟΟ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕς ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ …. ΟΠΩς ΚΙ ΑΥΤΗ.
    ουστ απο κει ρε, κρεμαλες 300 και 1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  17. Δηλαδή για να το καταλάβω και εγώ. Οι κρατούντες και κυβερνώντες έχουν το δικαίωμα του βιασμού, και το ζητούμενο κατά την Ντόρα (το cartoon από το Star?) είναι να επιλέξουμε εάν θα καθήσουμε να το απολαύσουμε, ή εάν το υποστούμε και μετά πάμε στον ψυχολόγο.
    Το έχω καταλάβει σωστά ή έχω χάσει κάποιο επεισόδιο;
    Παλαιόθεν η αντίδραση είχε 2 εκφράσεις. Αυτό που θα ήθελες να πάθει ο άλλος και ο δεύτερος, η ανάδειξη αυτού που έχεις πάθει για να γίνει κατανοητό.
    Όταν σε μια χώρα όπου θεωρείται κατά την ίδια την Βουλευτή μεταξύ των 20 πλουσιοτέρων του κόσμου, απόρροια του ορυκτού και ενεργειακού του πλούτου (δικαίως), και εσύ συμμετείχες στην κεκαλυμμένη πώληση των δικαιωμάτων για αυτά σε αντίτιμο χαμηλότερο του 10% της εκτίμησης, τότε είναι λογικό να πάρεις την μήνυ που σου αναλογεί.
    Όταν σε μια χώρα που κατά παράδοση ήταν ουραγός σε θέματα αυτοκτονιών, κατάθλιψης και συνταγογράφησης για stress, και αίφνης έχεις γίνει ο πρώτος σε όλη την Ευρώπη (όπως αρεσκόμαστε να λέμε σε άλλα θέματα), τότε έχεις συμμετάσχει κατά το αναλογούν 1/153 σου στο αποτέλεσμα αυτό.
    Τι θα έπρεπε δηλαδή. Να γίνονται έκτροπα, να εξαθλιώνεται ο κόσμος, να βιάζεται η σωματική και ψυχολογική υπόσταση εκάστου εξ υμών και επειδή ένας εκ των υπαιτίων είναι συμπαθής ή γνωστός, να λέμε δεν βαριέσαι;
    Λοιπόν "Ντόρα", η κρεμάλα ήταν ενδεικτική αυτής που φορέθηκε άκοπα και άκομψα αντί άλλου λαιμοδέτη στο λαιμό κάθε Έλληνα και Ελληνίδας. Ακόμα και στων παιδιών, και ας μην φορούν γραβάτα ή φουλάρι!!! Comprente?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog