Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γ. Παπαγεωργίου: “Η Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο”

- Advertisement -

Όταν είδα στη ‘Γιορτή της Motor Oil για τα παιδιά’, να παρευρίσκεται και να μιλάει ο κ Αντιδήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ Δημήτριος Δέδες, γνωστός για τα ‘ειλικρινή’ αγωνιστικά του αισθήματα και το ‘γνήσιο πάθος’ του για το περιβάλλον και τον ρόλο του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου(….), σκέφτηκα αμέσως δύο πράγματα…

Πρώτον ότι με τα καλά του λόγια ο κ Δέδες, δικαίωσε απόλυτα τον Περιφερειάρχη κ Τατούλη, την κ Καραβασίλη και τους άλλους ‘καλούς’ φίλους των Αγίων Θεοδώρων, όταν μας κατηγορούσαν συλλήβδην ότι μεροληπτούμε υπέρ της Motor Oil, και δεύτερον ότι με τα καλά του λόγια ο κ Δέδες, ακύρωσε ουσιαστικά το ρόλο της Επιτροπής Αγώνα και όλων όσων από εμάς είχαμε συμπαραταχθεί με αυτήν, γιατί πλέον δεν μπορούμε να πείσουμε κανέναν για την αντικειμενικότητα μας, τη φερεγγυότητα μας, αλλά και για την ειλικρίνεια μας, όταν ενώ ο προεδρεύων της επιτροπής μας κ Δέδες, εμφανίζεται κάθε φορά στις συνεδριάσεις λάβρος κατά των εταιρειών που δρουν στην περιοχή μας, τοποθετούμενος κάθετα εναντίον τους…., προχθές και μάλιστα δημόσια on camera συνελήφθη να εγκωμιάζει τη μια από αυτές……

Και εγώ ρωτάω: Λέτε να τοποθετείται έτσι, τόσο ανοικτά υπέρ της Motor Oil από ιδιαίτερη αγάπη, ευγνωμοσύνη ή ηθικό καθήκον…. ή πλέον μετά από 30 χρόνια στα δημοτικά, μεταλλάχθηκε η αριστερή του συνείδηση σε έναν συνεπή και πειθαρχημένο νομέα της εξουσίας?

(Δείτε το απόσπασμα στο 2:24)

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, κ.ΔΕΔΕ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΙ. ΟΛΗ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΣΑΚΙ ΛΟΤΖΙΣΤΙΚΣ. ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  2. να τα βλέπουν αυτοί που τον ψηφίζουν !
    ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος . δεν βλέπουν πόσο ξεφτιλίζει τον δήμο μας ? κύριε δήμαρχε θα σας λέγαμε να τον πετάξετε εξω αλλα το τραγικό ειναι που βλέπουμε ποιοι ακολουθούν στο συνδιασμό απο Αγίους !
    όσο γελάσαμε γελάσαμε ηρθε η ώρα να παραιτηθεί !!!!!!!!!!!

  3. τι λετε μωρε τωρα? οταν ζηταμε απο την μοτορ οιλ και οταν πουλαμε στην μοτορ οιλ ειναι καλα? Εσεις που ολοι κατηγορειτε τα δωρα που μοιρασε η μοτορ οιλ στα παιδια μας στα σχολεια εσεις τα δεχτηκατε η τα γυρισατε πισω??????????

  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΤΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΟΛΑ ΠΡΩΗΝ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΡΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙ ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ ΠΡΩΗΝ,ΠΡΩΗΝ,ΠΡΩΗΝ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  5. Έλα ρε παιδιά !Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια . Η μοτορ-οιλ έγινε άλλη τόση τα τελευταία χρόνια(και καλά έκανε – δεν κρίνω την ανάπτυξη) αλλά είναι και η πρώτη σε ποσότητες πετρελαιοειδών που μολύνουν τη θάλασσα ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα διυλιστήρια της Ελλάδος. Και τους 'αντιδραστικούς' δεν τους έχει ενοχλήσει το παραμικρό ! Και τώρα τους φταίνε οι δύο δεξαμενές που θέλουν να κάνουν οι άλλοι εκεί κοντά ; Μήπως κάποιο δεν θέλουν να αναπτυχθεί κανείς άλλος εκτός από την Μοτορ-Οιλ ; οεο ; Και για να μην παρεξηγηθώ , δεν λέω να φύγει η μοτορ-οιλ, αλλά να υπάρχει ίση μεταχείριση όλων των εταιρειών, μεγάλων αλλά και μικρών. Ή τους αφήνουμε όλους χαλαρά,ή είμαστε αυστηροί με όλους. Κρίμα για τον απλό πολίτη που άθελα του γίνεται πιόνι στα παιχνίδια κάποιον (βλέπε επιτροπές αγώνα για όλους τους άλλους εκτός της μοτορ οιλ !!!). Πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε πάλι το ίδιο παιχνίδι να παίζεται με τις εταιρείας για τις ανεμογεννήτριες (βλέπε Παναχαικό ,όπου μόλις άλλαξε χέρια η άδεια του αιολικού όλοι ξέχασαν τις περιβαλλοντικές ανησυχίες και υποστήριζαν την 'ανάπτυξη').
    Απλέ πολίτη αφυπνίσου !

  6. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…. ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ….ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΒΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΡΤΟΥς ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΗΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΔΕΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΠΑΠΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

  7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.
    ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΥΠΟΥ ΔΕΔΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ.
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ.

  8. μιτε και εμεισ που σε ψηφισαμε ντρεπομαστε.
    μας εκανες ρεζιλι.
    μας δευλευες για να βαλλεις το γαμπρο.
    μας πουλησες ολους.

    απο αγιο χαραλαμπο ο πρωην φιλου σου.

  9. Καλά αν αληθεύει οτι καραπίπας και ο μίτε βάλανε τους δικούς τους μέσα στη motor oil θα είναι και οι δύο πραγματικά για φτύσιμο και ο Λογοθέτης για λύπηση που τους έχει στον συνδυασμό του.
    Περιμένουμε απαντήσεις. Αν ειναι αλήθεια.

  10. ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΣΑΡΔΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΥΤΗΛΙΝΗΣ.

  11. εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω εδω ο κοσμος πληττεται απο την ανεργια και σας πειραζει που βοηθανε να μπουνε καποιοι ανθρωποι για δουλεια? ντροπη μακαρι να παρακαλαγατε να δουλευαν ολοι οι αγιοθωδοριτες! αλλα βεβαια εμεις δεν καταδεχομαστε να παμε στην φαμπρικα!κ.παπαγεωργιου εσυ γιατι κατακρινεις τι ειπε ο μιτε δηλαδη!ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΠ ΟΙΛ!

  12. βρε 12:30 λες ….σας πειραζει που βοηθανε να μπουνε καποιοι ανθρωποι για δουλεια?
    ρε σεις τρελαθηκατε εντελως.
    μιλαμε για τον μιτε και τον καραπιπα γιατι και οι 2 υποτιθετε οτι ειναι εναντιον ολων των εταιρειων στη περιοχη και απο πισω κανουν τη δουλεια τους.
    τωρα τους λεει ευχαριστω ο μιτε που διορισαν το παιδι του? δηλαδη τους βριζει, μετα βαζουν το παιδι του στη δουλεια και μετα τους λεει ευχαριστο.
    και εσυ το βλεπεις αυτο ενταξει?

  13. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΘΩΔΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟΚΡΙΤΙΚΕς ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog