Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πως μπορώ να σώσω ένα σπασμένο νύχι;

- Advertisement -

Έχετε πρόβλημα με το νύχια σας, τα οποία σπάνε εύκολα; Υπάρχει ένα εύκολος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σώσετε ένα σπασμένο νύχι, ουσιαστικά να το «κολλήσετε» για να μην σπάσει τελείως…

Πέρα από το αισθητικό πρόβλημα, το σπάσιμο ενός νυχιού και ειδικά αν είναι πολύ βαθιά στην κοίτη του, μπορεί να προκαλέσει επώδυνο τραυματισμό και πολύ δυνατές μολύνσεις.

Η ιατρική λύση είναι η ανάπτυξη νέου νυχιού και η αισθητική επανόρθωση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και την πρόληψη των μολύνσεων.

Για να επανορθώσουμε το σπασμένο νύχι θα χρειαστούμε ένα διάφανο βερνίκι (βάση) και ένα φακελάκι τσαγιού.

Αφού ανοίξετε το φακελάκι και αφαιρέσετε το τσάι, κόψτε ένα μικρό κομμάτι από το φακελάκι για να καλύπτει το κομμένο σημείο του νυχιού και 2mm τριγύρω. Σπρώξτε το νύχι να πάει στην κανονική του αρχική θέση και καλύψτε το με μια στρώση από το διάφανο βερνίκι. Βάλτε το κομμάτι από το φακελάκι που έχετε κόψει στο σημείο του σπασίματος και περάστε άλλες δύο ή τρεις στρώσεις από τη βάση.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσετε το κομμάτι που έχει σπάσει, ενώ το κομμάτι χαρτί που θα έχετε βάλει λειτουργεί σαν επίδεσμος μέχρι να επουλωθεί η ζημιά. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να το επαναλάβετε παραπάνω από μία φορά μέχρι να αναπτυχθεί το νύχι κανονικά.

beautetinkyriaki.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog