Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απάντηση στην καταγγελία αναγνώστη

- Advertisement -

Πριν από λίγο, το loutrakiblog, ήρθε σε επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Άρη Μαρίνη, σχετικά με την καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης…

“Το κτίριο που αναφέρει ο αναγνώστης σας, έχει πάρει κανονικά άδεια εδώ και αρκετές ημέρες από το τοπικό συμβούλιο και από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο φάκελός του ήταν πλήρης”.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι εννοει ο κ. Μαρινης κανονικα αδεια ?Αφορα την λειτουργεια? Και αν ναι, η πολεοδομια εδωσε αδεια για αυτο το ακαλαισθητο τενεκεδενιο εξαμβλωμα ,και μαλιστα σε ενα τοσο τουριστικο τοπο ,σαν τον Ισθμο ? Ολα στον βωμο της κονομας ? Πραγματικα εδω τα λογια ειναι φτωχα .

  2. Το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας προεγκρίνει ή όχι την άδεια λειτουργίας με βάση τον σκοπό, και με γνώμονα το εάν πληροί τα απορρέοντα της νομοθεσίας για την αδειοδότηση. Η αδειοδότηση γίνεται πάντα κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας και εφόσον πληρούνται οι νόμιμες διαδικασίες βάσει της αίτησης.
    Μετά υπόκειται σε έλεγχο από το τμήμα υγιεινής και εάν θέλει πολεοδομική άδεια, αυτή εγκρίνεται από τα αρμόδια όργανα της πολεοδομίας και μετά εκδίδεται η αδειοδότηση λειτουργίας.
    Όσον αφορά το εν λόγω, έχει πάρει προέγκριση κατόπιν θετικής εισήγηση και ομόφωνης απόφασης από το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας.

  3. παγώνουν τα παιδιά μας στο 3ο δημοτικό σχολείοια ανάβει ρο καλοριφέρ και 10 όχι!Τι έγινε για άλλα πράγματα έχουμε λεφτά για να βάλουμε πετρέλαιο για να μην κρυώνουν τα παιδιά μας δεν έχουμε κύριε Δήμαρχε?
    Αναγκαζόμαστε να πάμε να αγοράσουμε καλοριφέρ στις τάξεις?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog