Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΝ TONY LOMMI ΤΩΝ BLACK SABBATH

- Advertisement -

Ο 63χρονος κιθαρίστας των Black Sabbath Tony Lommi διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες αλλά ευτυχώς σε πρώιμο στάδιο πράγμα που σημαίνει περισσότερες ελπίδες για ίαση.

Οι Black Sabbath μάλιστα έβγαλαν σχετική ανακοίνωση που επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο γεγονός αλλά δεν αναφέρθηκε κάτι όσον αφορά την περιοδεία τους. Όλα τα μέλη της μπάντας αλλά και φανατικοί οπαδοί του Lommi βρίσκονται στο πλευρό του και όπως γράφει η σχετική ανακοίνωση “Ο Iron Man του Rock n Roll παραμένει αισιόδοξος και αποφασισμένος να βγει νικητής” .Η μπάντα μετά απο 33 χρόνια ηχογραφεί καινούργιο album στο L.A με παραγωγό τον Rick Rubin. Η δουλειά θα συνεχιστεί στο Λονδίνο.
Θυμίζουμε οτι οι Black Sabbath με την original σύνθεση τους έχουν εδω και καιρό προγραμματίσει παγκόσμια περιοδεία και ενας απο τους σταθμούς είναι και η Αθήνα όπου θα ήταν headliners στο Rockwave Festival. Τώρα όμως κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει. Δύσκολα πάντως να γίνουν οι συναυλίες χωρίς τον θρυλικό κιθαρίστα.
Εμείς να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και ο γερόλυκος της Rock να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τοny Iommi λέγεται ο άνθρωπος βρε παιδιά.. μας βγάλατε το μάτι! Περαστικά του, ελπίζω να τον απολαύσουμε το καλοκαίρι μαζί με τους υπολοιπους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog