Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καμμένος:Με νοιάζουν τα παιδιά μου,όχι η καρέκλα!του αχρέωτου

- Advertisement -

Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους προβληματίζονται στο αν θα ξαναψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Επισημάνσεις από έναν ευπατρίδη βουλευτή, γέννημα θρέμα του δεξιού χώρου…

“Πάνος Καμμένος: “Αν είναι να παραδοθούν τα παιδιά μου στους τοκογλύφους, αν είναι η μελλοντική γενιά να γράψει με μαύρες σελίδες το τέλος της Ελληνικής Ιστορίας, με ενδιαφέρει εμένα να βγω βουλευτής ;;”

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά έχει καταντήσει αηδία να παίρνετε άρθρα και βίντεο από διάφορα μπλογκς και όχι μόνο να μην βάζετε λινκς αλλά να λέτε ότι είναι και άλλων όπως του αχρέωτου και του χρεωμένου. Έχει γίνει επανηλειμενα και δεν σας τιμά.

  2. Ο αχρέωτος το πρότεινε… και όχι ότι το ετοίμασε. Όπως και άλλα βίντεο ή άλλες παρόμοιες προτάσεις.
    Δεν αντικατοπτρίζει τον αχρέωτο αλλά τον τρόπο σκέψης του πολιτευτή.
    Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να θέλω να υπερασπιστώ τα παιδιά.
    Εάν συμφωνείς στην σκέψη του Πολιτευτή ή όχι είναι υποκειμενικό από τον καθένα μας.

    Ένας Απλός Πολίτης..

    Υ.Γ.
    Η θεματολογία σε ένα blog είναι απίθανο να καλυφτεί απο τοπικά νέα και μόνο απο αυτά.
    Ετσι η αντιγραφή ή αναμετάδοση άλλων νέων, άρθρων, αθλητικών, πολιτικών, περίεργων νέων ή βίντεο και άλλα πολλά είναι επιβεβλημένη για να παραμένει στην πρώτη θέση αναγνωσιμότητας blog με τοπικό χαρακτήρα χωρίς συνδέσμους.

  3. Αγαπητέ φίλε των 11:01, δεν πρόκειται περί προσωπικής ανάδειξης, αλλά για συγκεκριμένη – σοβαρή κατά την άποψή μου – ενημέρωση, που μας στερούν τα ΜΜΕ.
    Το ανηρτημένο spot, απ' ότι βλέπεις είναι από το youtube, – αν κλικάρεις πάνω του σου δίνει το συγκεκριμένο link.
    Το αρχικό σχόλιο είναι από το προσωπικό μου link. Πίστεψέ με ο, τι γίνεται εδώ, σκοπό έχει μόνο την ενημέρωση. Αν διαφωνείς με το περιεχόμενο, το σέβομαι και προσδοκώ την έγγραφη διαφωνία σου, για μια επικοδομητική πολιτική κουβέντα.
    Ελπίζω να με συγχωρέσεις αν έγινα εγώ η αιτία να βγάλεις εσφαλμένα συμπεράσματα, για την δυνατότητα που μας δίνουν οι υπεύθυνοι του Loutrakiblog.

    ο αχρέωτος

  4. Αχρέωτε θα συμφωνούσα απόλυτα με την τοποθέτηση του κυρίου Καμμένου αν όλα αυτά τα έλεγε πριν ψηφίσει Μνημόνιο Μεσοπρόθεσμο κτλ. Γιατί όταν τα ψήφιζε δεν τον άκουσα να λέει τίποτα.

  5. Φίλε Διαδικτυακέ δικαστή, για την ακρίβεια ο Καμμένος δεν ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, που ήταν και η αιτία της διαγραφής του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αλλά όχι από το κόμμα (sic), όμως παρ' ότι σίγουρα ελέγχεται, όντας μέρος του συστήματος που εξέθρεψε την σημερινή κατάντια της χώρας μας, νομίζω ότι θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε πολιτική λεβεντιά για τον καταγγελτικό κατ' αρχήν λόγο του, που σίγουρα τον ξεβολεύει από την κομματική του ομπρέλα.
    Όσο για το μνημόνιο δεν το ψήφισε γιατί ούτε η "αντιμνημονιακή" (sic) ΝΔ το ψήφισε, όμως από την πρώτη στιγμή, ήταν ο μόνος από τον πολιτικό του χώρο, που το κατήγγειλε ευθέως.
    Τελειώνοντας θέλω να αναφέρω ότι σκοπός μου δεν είναι να αναδείξω τον πολιτικό Πάνο Καμμένο, αλλά το γεγονός του ότι υπάρχουν άτομα, σε όλους του πολιτικούς χώρους, που έστω και την υστάτη συμπαρατάσσονται με τα καθημερινά προβλήματα του απλού πολίτη, σε ένα μεγάλο και αγωνιστικό ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΟΧΙ, στο ξεπούλημα της χώρας μας, στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, στην εξαφάνιση των ελπίδων μας για μια καλλίτερη ζωή.
    Ας αγωνιστούμε με όπλο αυτά που μας ενώνουν, έξω και πέρα από πολιτικές-κομματικές σκοπιμότητες και ιδεοληψίες.

    ο αχρέωτος

  6. Κάνεις λάθος "δικαστή" (άκου δικαστής….σαν να λέμε ότι το παίζω κριτής και δικαστής, αλλά ανώνυμα και χωρίς κόστος….ουστ). Ο Καμμένος δεν υπέγραψε ποτέ για το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. Για ρώτα και τον "κουμπάρο του" από το Ολυμπία που έχει και μπλογκ στο Λουτράκι.

  7. Απορώ που πάνε και τα βρίσκουν και ποιούς αφορά με ποιόν μπορεί να είναι κουμπάρος ο Καμμένος ή εγώ.
    Πάντως αυτός που το έγραψε ή κάτι ψάχνει ή αφορμή θέλει για να δημιουργήσει σκηνικό εκ των ων ουκ άνευ. Κουμπαριά εξ αγχιστείας πάντως δεν γίνεται…και όποιος καταλαβαίνει!!!
    Αυτό που έχει νόημα όμως είναι να πω και ειδικά στον δικαστή (μετά τους εισαγγελείς, βλέπω ήρθαν και οι δικαστές…ωραία…) ότι ο Πάνος Καμμένος δεν ψήφισε κανένα άρθρο του μεσοπρόθεσμου (άσχετα αν η ΝΔ το έκανε). Αν θες περισσότερα στοιχεία πες μου να σου στείλω link ή μπες στο ψαχτήρι του Olympia.gr ή του L1 που έχει και όλη την ομιλία του για το μεσοπρόθεσμο.
    Καλημέρα σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog