Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων: “Μου έβαλαν το περίστροφο στον κρόταφο”

- Advertisement -

Κάτοικος των Αγ. Θεοδώρων η οποία έζησε για μερικά λεπτά της ώρας τον εφιάλτη της ομηρίας υπό της απειλή όπλου και επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της (για ευνόητους λόγους) μας ενημέρωσε από πρώτο χέρι και χωρίς της υπερβολές που ακούστηκαν στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, για τα τεκτεθέντα χθες στην ληστεία της εφορίας Κορυδαλλού που είχε ως λεία 75000€…

Έτσι λοιπόν όπως μας ενημέρωσε ότι 3 θρασύτατοι ληστές ηλικίας όχι μεγαλύτερη των 22 ετών εισέβαλλαν χθες το μεσημέρι στην εφορία του Κορυδαλλού και μέχρι να εμφανίσουν τα όπλα τους δεν έγιναν αντιληπτοί καθόσον φορούσουν jacket με κουκούλα και γυαλιά ηλίου.

Εισβάλοντας στην εφορία ο ένας ο οποίος με σπαστά ελληνικά (πιθανώς με αλβανική προφορά) φώναξε “όλοι κάτω ληστεία”, έκλεισε την πόστα εισόδου του πρώτου ορόφου και έθεσε το περίστροφό του στον κρόταφο της συμπολίτισσάς μας. Ο έτερος των ληστών έβγαλε από την τσάντα που είχε κρεμασμένη στον ώμο του ένα οπλοπολυβόλο (πιθανότατα τύπου Καλάσνικοφ) απειλώντας όλους τους παρευρισκόμενους. Ο τρίτος πέρασε στο ταμείο και αφού ώθησε βίαια τον υπάλληλο πήρε από το συρτάρι την λεία του, τοποθετώντας την σε σάκο χρηματαποστολής. Αμέσως μετά οι δράστες απομακρύνθηκαν τρέχοντας χωρίς να καταφέρει η αστυνομία να τους συλλάβει.

e-istos.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog