Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πριν από λίγο: “Ντου” σε μπαρ με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

Λίγο μετά τις 10, μια ομάδα 15 περίπου ατόμων, εισέβαλε στο Bar Cue στο Παγκράτι όπου
 είχε προγραμματιστεί συνάντηση 70 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.Οι νεαροί αρχιζαν να φωνάζουν: “Ποιοί είναι οι βουλευτές εδώ;”…

Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις: «Θα το σκέφτεστε πριν βγείτε», «Τι έχετε κάνει στον κόσμο;» φώναζαν και πέταξαν γιαούρτια και αυγά.

Οι βουλευτές αντέδρασαν ψύχραιμα και κατευναστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έσπασαν κάποια ποτήρια και πιατάκια και μετά αποχώρησαν. Κάποιος νεαρός έξω από το τζάμι έβαλε το χέρι του στο λαιμό κάνοντας την χαρακτηριστικά κίνηση που υπονοεί ότι θα τους κόψουν το λαιμό.

Στο μπαρ ήταν εκείνοι την ώρα οι βουλευτές: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Έλενα Παναρίτη, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Φραγκίσκος Παρασύρης, Δημήτρης Λιντζέρης ενώ αμέσως μετά τα επεισόδια ήρθε η Άρια Αγάτσα.

Εκείνη την ώρα στο μπαρ βρίσκονταν περίπου 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι είδαν τους αναρχικούς να σπάνε ποτήρια και να πετούν νερά, γιαούρτια και αυγά, ακόμα και πέτρες (κάποιοι μιλούν και για δύο βουλευτές που τραυματίστηκαν ελαφρά) ενώ απειλούσαν με χειρονομίες τους βουλευτές και τους φώναζαν συνθήματα.

Λίγο αργότερα αποχώρησαν οι αναρχικοί, στο σημείο έφτασαν και άντρες της αστυνομίας, ενώ η συνάντηση των βουλευτών διαλύθηκε.
Κάποιοι βουλευτές λένε ότι οι νεαροί δεν ήταν αναρχικοί, αλλά τους χαρακτηρίζουν «επαγγελματίες».

newsit.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί μάθαμε όσους αντιδρούν έτσι να τους αποκαλούμε αναρχικούς; Ε, τότε όλοι οι Έλληνες γίναμε αναρχικοί. Αυτοί μας έκαναν.
    O απλός λαός που πεθαίνει μέρα με τη μέρα, δεν είναι αναρχικοί, κύριοι βουλευτές του Πασοκ που παραδώσατε αμαχητί την Ελλάδα. Σας βολεύει να τους αποκαλείτε έτσι, αλλά δεν είναι αναρχικοί, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ είναι και σας αξίζουν πολλά γιαούρτια και πολλές ντομάτες (αν και είναι εκτός εποχής), και σε εσάς κύριοι που είστε νέοι βουλευτές γιατί ψηφίσατε χωρίς να ρωτήσετε την κρεμάλα της πατρίδος σας.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ….ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ……ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog