Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιρανός «λαθρομετανάστης» με λιμουζίνα και σοφέρ!

- Advertisement -

Ο Ιρανός που εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο λιμάνι της Πάτρας δεν είχε καμία σχέση με τους εκατοντάδες Ιρακινούς και Ιρανούς συμπατριώτες του που συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλο σε άθλια παραπήγματα δίπλα από τα πλοία του λιμανιού, επιβιώνοντας κάτω από δραματικές συνθήκες…

Κατέβηκε από μια πολυτελέστατη λιμουζίνα την οποία οδηγούσε σοφέρ και το ντύσιμο του…έβγαζε μάτι. Έτσι τον έβαλαν στο μάτι και οι αστυνομικοί οι οποίοι και τελικά τον συνέλαβαν καθώς ανακάλυψαν πως τόσο το τούρκικο του διαβατήριο όσο και τα έγγραφα που τον εμφάνιζαν ως κάτοικο Γερμανίας ήσαν παραποιημένα! Είχαν μεν γνήσιες σφραγίδες υπήρχε όμως αλλαγμένη φωτογραφία.
Σύμφωνα με το dete.gr αμέσως σήμανε συναγερμός και διατάχτηκε η κράτηση του μυστηριώδους επισκέπτη ενώ επάνω του βρέθηκαν περίπου 370.000€.

Ο ίδιος έλεγε πως τα χρήματα ήταν δικά του.
Οι εκπλήξεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη για τους υπεύθυνους της λιμενικής Αρχής στην Πάτρα, καθώς από την έρευνα που πραγματοποίησαν προέκυψε πως ο Ιρανός διέμενε για αρκετές ημέρες σε ένα από τα πιο «χλιδάτα» ξενοδοχεία στην Αθήνα (Hilton), άφηνε φιλοδωρήματα των 500€, ενώ για αγορές διαφόρων ειδών είχε δαπανήσει μέσα σε λίγες ώρες υπέρογκα ποσά.
Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπεράσπιση του – όταν δόθηκε εντολή κράτησής του- κινητοποιήθηκαν γνωστοί δικηγόροι ενώ για τον μεταφραστή του και μόνο διέθεσε ποσό 500€!
Τα 370.000€ τελικά που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν στον «γιό» του (κάποιος που εμφανίστηκε ως γιος του) και την υπόθεση ανέλαβε το «αλλοδαπών»!

Ωστόσο στο λιμάνι της Πάτρας παρόλο που έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το συμβάν, ακόμα συζητούν για τον μυστήριο Ιρανό με τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ο οποίος σκόρπαγε τα ευρώ και έφτασε στην Πάτρα με λιμουζίνα και οδηγό. Δεν αποκλείεται μάλιστα (όπως λένε κάποιοι) να έχει και «ουρά» η συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δεν αποκλείεται να φθάνει… μέχρι τα επίπεδα της μυστικής διπλωματίας! Τελικά ο Ιρανός δεν κατάφερε να περάσει στην Ιταλία, το «αλλοδαπών» του χορήγησε το νόμιμο έγγραφο παραμονής για ένα μήνα στη χώρα, και τον άφησε ελεύθερο!

iefimerida.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Alex, και σου είπα να τους μετράς και να κλειδώνεις την λιμουζίνα…δεν μπορώ να έχω και τα σχόλια και να τους μαζεύω να μην την κοπανάνε από την βίλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog