Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κουλούρης: Κολλύριο βάζω, δεν βάφω τα μάτια μου

- Advertisement -

Ο Κίμων Κουλούρης ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και με συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρεται στο περίφημο μαύρο χρώμα γύρω από τα μάτια του, για το περιστατικό με την Τροχαία, για το επεισόδιο με τον Χρήστο Παπουτσή, αλλά και για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ…
 
Ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στο χρώμα στα μάτια του, τόνισε «Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου και ότι φοράω ρίμελ. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακολουθώ μία θεραπεία με ένα κολλύριο που έχει αυτήν την παρενέργεια. Μαυρίζουν τα βλέφαρα και η περιοχή γύρω από τα μάτια. Τραβήξτε, αν θέλετε, τα βλέφαρά μου, να δείτε αν είναι βαμμένα».

Για το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας ο κ.Κουλούρης δήλωσε ότι πράγματι παραβίασε τον ΚΟΚ αλλά κατήγγειλε ότι τα ΜΜΕ διόγκωσαν το γεγονός επειδή αρέσκονται στον κανιβαλισμό για ένα ζήτημα που για τον οποιονδήποτε άλλον έλληνα πολίτη θα ήταν απλώς η παραβίαση ενός κόκκινου φαναριού.

Για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Χρήστου Παπουτσή, τόνισε: «Ο υπουργός επιχείρησε να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά το συμβάν για να κερδίσει πόντους στην κοινή γνώμη που βλέπει ότι το έργο του στο υπουργείο είναι ανύπαρκτο».

Τέλος μιλώντας για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ο κ.Κουλούρης βρήκε και πάλι την ευκαιρία να επιτεθεί στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας «αν φύγει ο Γιώργος, το κόμμα μπορεί να έχει μέλλον. Αν επιμείνει να μην φύγει, τότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει μόνο παρελθόν».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog