Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Της είχαν πει ότι θα πεθάνει πριν φτάσει τα 5

- Advertisement -

Η Katie Newell σε ηλικία 15 μηνών διεγνώσθη με μια σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας «φύτρωναν» στο πάνω μέρος του σώματός της όγκοι που της προκαλούσαν τρομερούς πόνους…

Δε μπορούσε να τραφεί και οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς της ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες να φτάσει την ηλικία των 5 ετών.

Η νεαρή όμως Katie απεδείχθη πολύ γενναία και αφού υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις στις ΗΠΑ κατάφερε να τους διαψεύσει!

Πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της!

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την εμπειρία της ζωής της αποκάλυψε ότι είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας της νευροϊνωμάτωσης, που προκάλεσε την ανάπτυξη παραμορφωμένων νεοπλασιών.

«Ήταν πολύ δύσκολα όταν ήμουν μικρή γιατί τα παιδιά ψιθύριζαν στο δρόμο διάφορα πράγματα για μένα. Οι όγκοι που έχω κοντά στα πνευμόνια μου ήταν αυτοί που μου προκαλούσαν το μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί με δυσκόλευαν πολύ να ανεβαίνω σκάλες. Κουραζόμουν πολύ. Μερικές φορές η κατάσταση της υγείας μου με τρομάζει, όπως τότε που ήμουν 14 ετών και οι γιατροί μου είπαν ότι μπορεί να πέθαινα κατά τη διάρκεια της επέμβασης».

Η νευροϊνωμάτωση είναι μια γενετική κατάσταση που προκαλεί την ανάπτυξη πολλών όγκων, οι οποίοι επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Συνήθως είναι καλοήθεις αλλά μπορεί να πιέσουν τα εσωτερικά όργανα, όπως τα πνευμόνια, και να προκαλέσουν από αδυναμία μέχρι και… κώφωση.

«Μόλις έγινε 5 χρονών αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι από το να περιμένουμε απλά το πότε θα… πεθάνει. Έτσι μαζέψαμε λεφτά και πήγαμε στην Αμερική, γιατί εκεί μπορεί να σου λένε τις πιθανότητες που έχεις να πεθάνεις, αλλά σου δίνουν και ελπίδα ότι μπορεί να τα καταφέρεις. Ευτυχώς η Katie είναι πολύ πεισματάρα» είπε η μητέρα της.

newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog