Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόσκληση Πανδημοτικής Συνάντησης

- Advertisement -

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ   ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ…

Με αφορμή  τις πρόσφατες εξελίξεις (4-12-2011) όπου ελικόπτερα μετέφεραν υλικά τοποθέτησης Ανεμολογικών Ιστών στα Γεράνεια περιήλθε σε γνώση συμπολιτών μας η έγκριση βιομηχανικής παραγωγής Ρεύματος με την τοποθέτηση 65 Ανεμογεννητριών σε όλη την κορυφογραμμή των Γερανείων…

… από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Ως άμεση αντίδραση στην απειλή, δημιουργήθηκε Επιτροπή Αγώνα με σκοπό να αναλάβει την πρωτοβουλία για

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-  ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ όλων των συλλόγων και φορέων με σκοπό:

α) Την ενημέρωση
β) Την διεύρυνση της Επιτροπής Αγώνα από εκπροσώπους όλων των συλλόγων και φορέων του Δήμου μας.
Επειδή ο κίνδυνος καταστροφής του λιγοστού φυσικού πλούτου του Δήμου μας βρίσκεται ήδη προ των πυλών.
Επειδή άλλοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς.
Επειδή οφείλουμε να παραδώσουμε ανέπαφα αυτά που μας παρέδωσαν.
Παρακαλούμε όπως παρευρεθείτε στην συνάντηση που θα γίνει στο Λουτράκι στις 22-01-2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 11,30 π.μ στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Κολοκοτρώνη 17.

Τηλέφωνα  Επικοινωνίας: 6945757383-6947694745-6932981010

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ο Σύλλογός μας θα στηρίξει ενεργά την προσπάθεια αποτροπής εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα Γεράνεια εφ'όσον θα έχουν σαν συνέπεια την φημολογούμενη μεγάλη οικολογική καταστροφή,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε κατά των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας.
    Θα συμμετέχουμε στη συνάντηση και θα ενημερώσουμε και άλλους Εξωραιστικούς Συλλόγους,που δεν έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική ενημέρωση.

  2. Κίνηση ενάντια στη motor oil που αποδεδειγμένα μολύνει όλη την περιοχή θα γίνει;
    Αλλά θα μου πείτε μπροστά στις "καρκινογόνες" ανεμογεννήτριες τα άλλα δεν υπάρχουν. Ή μήπως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται και ο Βαρδινογιάννης που εμπορεύεται το πετρέλαιο.

  3. ακούστηκε ότι ο γράφων έχει παραχωρήσει με αντίτιμο στρεμματικές εκτάσεις για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην περιοχή πράθι. ΄Προκαλώ οποιονδήποτε με αποδείξεις να το επιβεβαιώσει. αν όχι είναι κοινός συκοφάντης. Πρόταση μου από παλιά είναι η παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου της μονής που είναι ιδιοκτησία μου (ανεξαρτητα από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τους γνωστούς επιτείδιους και καταπατητές) να παραχωρηθεί στη μονή και δ.σ. αυτής για εκμετάλλευση. Και αυτό για να απολαμβάνουν όλοι οι αγιοθοδωρίτες (ευχή του παππού μου ήταν γιαυτό και θα το σεβασθώ) αυτό το στολίδι των Γεραννείων
    Σωτήρης Στάμου Του Χρήστου (Του Σωτηράκη Εγγονός)

  4. όταν η στάση μας είναι αποτέλεσμα "φημολογούμενης οικολογικής καταστροφής", δηλαδή λόγια του καφενείου, θα αγοράζουμε ρεύμα από την Αλβανία. Μου αρέσει "φλοίσβοι μου" ότι είσαστε και υπέρ των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας, φαντάσου να μην είσαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog