Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιατί ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ήρωας

- Advertisement -

Πολλοί, κυρίως νέοι άνθρωποι που ενημερώνονται μέσα από το ίντερνετ έχουν κάνει “ήρωά” τους τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο…

Και μπορεί οι καταγγελίες του για τα CDS και την οικογένεια Παπανδρέου να έχουν ενδιαφέρον (μάλλον ευσταθούν καθώς οι άνθρωποι όπως προκύπτει δεν πολυαγαπήσανε την Ελλάδα ιδιαίτερα), όμως το παρελθόν του κ. Καμμένου δεν είναι ούτε επαναστατικό ούτε και με μεγάλες επιτυχίες ως προς αυτά που κατά καιρούς παρουσίαζε για “μεγάλες αποκαλύψεις”. Καταρχήν ο κ. Καμμένος είναι άνθρωπος αυτό που λέμε “συστημικός”.

19 χρόνια βουλευτής!!!! δεν άλλαξε και πολλά από τις θέσεις που υπηρέτησε αν και ενδεχομένως είχε καλές προθέσεις!
Σπούδασε στην Γαλλία και την Ελβετία(!). Παντρεύτηκε την κόρη του κ. Γιάννη Φιλίππου της ΦΑΓΕ με την οποία έχει τρεις γιούς. Ένας γάμος που άνοιξε διάπλατα πολλές πόρτες χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Πριν λίγα χρόνια χώρισε και είναι πλέον παντρεμένος με την δικηγόρο Έλενα Τζούλη με την οποία απέκτησε άλλη μια κόρη.

Έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Το 2007 διορίστηκε υφυπουργός εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με υπουργό τον Γιώργο Βουλγαράκη την εποχή της “νόμιμης άρα και ηθικής” επανίδρυσης του κράτους. 
Ο Πάνος Καμμένος αρκετές φορές κατά τη διάρκεια δηλώσεων του χρησιμοποιεί συναισθηματικά φορτισμένο λόγο με συνεχείς κατηγορίες σε πρόσωπα διάφορων πολιτικών του αντιπάλων, για τις οποίες κατηγορήθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση.

Έχει επικριθεί δικαιολογημένα  για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου “Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη”, καθώς υποστήριξε ανοιχτά και με την ίδια θέρμη (του σήμερα) ότι το ΠΑΣΟΚ κρυβόταν πίσω από τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές όταν η οργάνωση αυτή εξαρθρώθηκε.
Τον Απρίλιο του 2011 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν την καταδίκη του Περιφερειάρχη Μακεδονίας.
 Ο Ψωμιάδης όμως αποδείχτηκε ένοχος καθώς διέγραφε τακτικώς και παρανόμως πρόστιμα μεγάλου χρηματικού ποσού γαι νοθεία και λαθρεμπόριο καυσίμων.

Η ρητορική του Πάνου Καμμένου είναι ελκυστική και με μεγάλες δόσεις αλήθειας. Είναι σίγουρα μαι χρήσιμη φωνή. Έχει όμως μια “δόση Πάγκαλου” και θα εξηγήσουμε τι εννοούμε. Και ο Πάγκαλος λέει “σκληρές αλήθειες” που σε ένα άλλο ακροατήριο, διαφορετικό από αυτό του Καμμένου, ακούγονται (και είναι ενίοτε) σωστές.

 Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια  βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.  Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

blog.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ,ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΠΟΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΓΑΙΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ

  2. Εύκολες και ανούσιες τοποθετήσεις και διαπιστώσεις του blog.gr ενός blog που δεν παίρνει θέση, αλλά παραθέτει επιλεκτικές πληροφορίες. Έτσι είναι λάθος και οι κινήσεις Μίκη. Όπως είναι λάθος οποιαδήποτε νέα κίνηση ή προσπάθεια ανάδειξης της προδοσίας του μνημονίου και του ξεπουλήματος. Μπουχτήσαμε πια από τους δήθεν όπως τα γνωστά αυτά ειδησιογραφικά.
    Όταν θα πάρει θέση υπέρ ή κατά, ή όταν θα προτείνει κάτι (εκτός από το να διαφημίζει να επισκεπτόμαστε τα sites των δημοσιογράφων του Mega), τότε να το συζητήσουμε.

  3. Ο Αναμάρτητος πρώτο το λήθω βαλέτω…..δεν νομίζω πρώς υπάρχει κάνεις αναγνώστης να τον ενδιαφέρει ποια παντρέυτηκε, ποσες φορές χώρησε και τι έκανε πριν, ευτυχώς για τους νοήμονες ανθρώπους γνωρίζουν καλά οτι η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ήταν καθαρά του Πασοκ, και οι κουκουλοφόροι…ειναι παιδια τών ιδιων των υπουργών και των βουλευτών,αυτά γιατι δεν τα λέτε, για ρω΄τηστε κανένα παλικάρι ζητά να τα σας τα πει απο πρώτο χέρι! τέλος αναφέρω για τον Ψωμιάδη, ο τύπος έιναι ντομπρος..ίσως ο μονάδικός της Θεσσαλονίκης, για αυτο και κοιταξαν να τον φάνε!!

  4. Συμφωνουμε οτι δεν πρεπει να γινουμε προσωπολατρες αλλα να ακολουθουμε την ιδεα κ την πληροφορια αλλα δεν διαβασα καποια μεμπτη ειδηση σε αυτο το αρθρο για τον Π.Καμμενο… Αντ αυτου αναφερεται: "Έχει επικριθεί δικαιολογημένα για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου "Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη", καθώς υποστήριξε ανοιχτά και με την ίδια θέρμη (του σήμερα) ότι το ΠΑΣΟΚ κρυβόταν πίσω από τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές όταν η οργάνωση αυτή εξαρθρώθηκε."
    Και το οτι εξαρθρωθηκε αποδεικνυει οτι δεν ειχε σχεσεις με το Πασοκ;
    Εδω καθημερινα βλεπουμε οτι οι σπειρες εκβιαστων ειχαν αμεση σχεση με πολιτικους απ ολους τους χωρους!!!
    Ουτε το οτι στηριξε τον Ψωμιαδη αποτελει ισχυρο επιχειρημα…
    Τελος, χωρις να θελω να τον υποστηριξω – διοτι δεν γνωριζουμε ακομα τι εξυπηρετει – το παραπανω αρθρο μαλλον προσπαθει για "γνωστους – αγνωστους" λογους να λασπολογησει εναν απο τους ελαχιστους πολιτικους που τονιζουν πολλακις σημαντικοτατες πληροφοριες…

  5. Φυσικά και κρυβόταν το ΠΑΣΟΚ πίσω από την 17Ν. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά από την αποκάλυψη της 17Ν (έπειτα από τυχαίο γεγονός) όλοι πλέον είναι πεπεισμένοι ότι το πλέον σημαντικό κομμάτι της οργάνωσης παραμένει ακόμα ασύλληπτο, στο απυρόβλητο.

    Ο Καμμένος θα σαρώσει στις εκλογές. Είναι το πρώτο κόμμα μετά από πολλά χρόνια που δημιουργείται ως απαίτηση του κόσμου και όχι ως αντίδραση και προσωπικές έριδες-φιλοδοξίες.

    Ο Πάνος Καμμένος τίμησε με τη στάση του στη βουλή όλους όσους τον ψηφίσαν και θα αποτελέσει διέξοδο για τους οπαδούς της ΝΔ.

  6. ΞΕΡΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    Τι ψήφιζε αυτός όταν η ΝΔ έφερνε τους Νόμους περί (μη) ευθύνης υπουργών;
    Ποιές είναι οι θέσεις του για τα σκάνδαλα Καραμανλή, Ζαχόπουλου, Παυλίδη, Βουλγαράκη, και γενικά της ΝΔ;
    Ποιά είναι η θέση του για το Βατοπαίδι και την προφυλάκιση Εφραίμ;
    Ποιές είναι οι θέσεις του για τους αστυνομικούς που βασανίζουν μετανάστες, φυλακισμένους κλπ
    Είναι υπέρ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων;
    Τι πιστεύει για τα «Μυστικά Κονδύλια» και τα ρουσφέτια στα Μουσεία, του κ.Σαμαρά;
    Ποιες ακριβώς είναι οι ευθύνες της ΝΔ για εδώ που φτάσαμε;
    Γιατί παραμένει μέλος της ΝΔ αν και δηλώνει εχθρός του συστήματος;
    Γιατί τον ενοχλεί μόνο η ντόλτσε βίτα του Νίκου Παπανδρέου και δεν αναφέρεται κα στη ντόλτσε βίτα στελεχών της Δεξιάς, του επιχειρηματικού κόσμου και της Εκκλησίας; Βλέπει το Αμπού Ντάμπι του Νικολάκη, το Ντουμπάϊ του Άρη γιατί δεν το έβλεπε;
    Τι πιστεύει ο πατριώτης για το ξεπούλημα σε ξένους στρατηγικών τομέων του Δημοσίου; Που ήταν λόγου χάριν, όταν η ΝΔ πουλούσε το λιμάνι του Πειραιά αντί πινακίου φακής;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog