Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων λέει τα πράγματα όπως είναι!(video)

- Advertisement -

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Μουζάκη με την Ομοσπονδία Εξωραϊστικών συλλόγων και των προεδρείων των Οικισμών Αγ. Θεοδώρων έλαβε χώρα σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 στα γραφεία του τοπικού συμβουλίου…
Το θέμα που μονοπώλησε τη συνάντηση ήταν η εξεύρεση τρόπου αποκομιδής των απορριμμάτων, λόγω της επικείμενης απόλυσης των38 συμβασιούχων υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου την 21η Ιανουαρίου. Μετά το τέλος της συνάντησης όλες οι πλευρές δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την συζήτηση.

Σχόλιο Loutrakiblog:Είναι γνωστή σε όλους η προσπάθεια που κάνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κος Θανάσης Μουζάκης και του αξίζουν συγχαρητήρια όπως και σε όλη την υπηρεσία που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι ο δήμος καθαρός έστω με αυτούς τους λίγους υπαλλήλους..
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έρθει ο Αντιδήμαρχος και στην δικιά μας ομοσπονδία ? Έχουμε φτιάξει την Ανατολική Ομοσπονδία Ψαράδων Σαλιάρας και έχουμε και εμείς φρικτά παράπονα από την ανύπαρκτη καθαριότητα και εχουμε ειδη 27 προεδρους κατα τοπων οικισμων και 1457 μελη. Ρε τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτααααααααααααα ? Σε ποιους πηγε και μιλησε ? Μηπως σε αυτους που μας εχουν πνιξει με τα σκουπιδια τους και σε αυτους που καταναλωνουν το 10πλασιο νερο απο τους ντοπιους ? Σε αυτους που δεν πατανε στα μαγαζια του Χωριου ? Σε αυτους που πινουν τσιπουρο και ουζο μετα μεζε στα ΚΑΠΗ γιατι εκει ειναι τζαμπα και δεν πανε σε ενα καφανειο ? Καλα, δεν ηξερε αλλα γιατι δε ρωταγε ο Αντιδημαρχος ? Του ταξανε ψηφους ? Αν ναι, τοτε σιγουρα δεν προκειτε να παρει τιποτα γιατι αυτοι οι τυποι τα θελουν ολα χωρις να δινουν τιποτα. Ποσες ενστασεις εχουν κανει μεχρι τωρα για δηθεν λαθος καταμετρησης στον υδρομετρητη ? Και το βασικοτερο, γιατι τους νομιμοποιει και τους δινει λογο, αφου ολοι οι Δημοτες ειναι ιδιοι σε οποιο σημειο του Δημου και να μενουν ? Να μου το πειτε δηλαδη γιατι αν ειναι ετσι, τοτε να παρω το τροχοσπιτο απο την παραλια και να παω πανω απο τον περιφερειακο μπας και δω ασπρη μερα ?

  2. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΖΑΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ! ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ 16/1/12 ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ! ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΖΙ!ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ?

  3. Οι οικιστές πληρώνουν , όπως όλοι σας δημοτικά τέλη και δεν έχουν οδοκαθαριστές ούτε κάδους στους δρόμους και όσο για τα κλαδιά , εσείς στο Λουτράκι τι τα κάνετε? δεν τα μαζεύει ο Δήμος ? Tι κακία είναι αυτή με τους οικιστές, δεν τολμά να τους πλησιάσει άνθρωπος του Δήμου. Έλεος πια.

  4. Βρε εσεις θα μας τρελλανεται ολους!Προσπαθει ο ανθρωπος να βρει ακρη με αυτους μπας και τους βαλει σε μια ταξη και θα βρει και το μπελα του.Ολοι ξερουμε τι ρολο βαρανε αυτοι οι οικιστες και καλα εκανε που τους συναντησε.Εξαλλου ο αντιδημαρχος ακουγοντας καποιος τη συνεντευξη του ουτε τους εταξε τιποτα απλα τους ειπε να ειναι συνεργασιμοι και προσεκτικοι μπας και δουμε χαιρι με δαυτους.Οσο για τα προστιμα να πεσουν βροχη ειδικα σε λιγο που τα κλαδια θα γεμισουν το δημο απο τα κλαδεματα.Εξαλλου εξω στη φυση ειναι ας τα καψουν!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog