Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Στέφανι-Όλγα Φιλιάνδρα για τις ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια

- Advertisement -

Απαντωντας στην ερωτηση σας για το αν ειμαι συμφωνη με την εγκατασταση ανεμογεννητριων στα Γερανεια τονιζω καταρχην οτι ειμαι υπερ της πρασινης αναπτυξης…

Ακομα και στην προσωπικη μου ζωη προσπαθω να δρω οσο πιο φιλικα μπορω προς το περιβαλλον,ειτε με τα προιοντα που αγοραζω ειτε με την ανακυκλωση κτλ.Ειναι σωστο θεωρω σιγα σιγα ολοι οι ανθρωποι να σκεφτομαστε τον πλανητη μας και να προσπαθησουμε να τον κανουμε πιο φιλικο για τους απογονους μας…

Με τις υπαρχουσες προυποθεσεις δεν συμφωνω να τοποθετηθουν ανεμογεννητριες στα Γερανεια. Αν μπορουσαν να βρουν μια αγονη περιοχη τοτε θα ημουν απολυτα θετικη στην πραξη αυτη αλλα οχι καπου που υπαρχει ελατοδασος,οχι καπου που υπαρχει εστω και ενα μικρο δεντρακι!
Το δασος ειναι οι πνευμονες της γης και μας χρειαζονται,μας ειναι απαραιτητα.

 Τελειωνοντας αναρωτιεμαι το εξης,αν τελικα βρεθει η περιοχη για να τοποθετηθουν οι ανεμογεννητριες και δωσει την συγκαταθεση του ο δημος,θα μπορουσε να εκμεταλλευτει ο δημος καποια απο την ενεργεια που θα παραχθει?Για παραδειγμα θα μπορουσε να παιρνει καποια ποσοστα και να πληρωνει το ρευμα σε απορες οικογενειες?

Ποια ειναι (αν υπαρχουν) τα αντισταθμιστικα οφελη απο την εγκατασταση των ανεμογεννητριων στα Γερανεια?
Αυτα και αλλα ερωτηματα πιστευω να απαντηθουν στην συγκεντρωση της Κυριακης οπου ολοι θα πρεπει να δωσουμε βροντερο παρον..

Στέφανι-Όλγα Φιλιάνδρα
τοπικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πούμε (προς αποφυγήν παρεξηγήσεως) ότι έχουμε στείλει ενημέρωση και ζητάμε την άποψή τους περί εγκατάστασης ή μη των ανεμογεννητριών στα Γεράνεια, σε όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων, σε πολιτικούς του νομού μας, στα περισσότερα μέλη του τοπικού συμβουλίου Λουτρακίου, αλλά και σε διάφορους που ενεπλάκησαν στα πολιτικά δρώμενα του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Οι απαντήσεις τους, θα δημοσιεύονται στο loutrakiblog.

  2. πράσινη κομπίνα μπορεί, πράσινη ανάπτυξη δεν νομίζω ιδίως όταν θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή αυτού του πανέμορφου δάσους…

  3. Μη ρωτάτατε μόνο πολιτικούς,κυνηγούς και διαφόρους άσχετους.Ρωτάτε και κανένα ειδικό ,ώστε να σας πεί εμπεριστατωμένα τι γίνεται και τί δε γίνεται.

  4. Όποιος συκοφαντήσει ξανά τον Σωτηράκη, θα μας βρει όλους απέναντί του.
    Συ. Προ. Σ. (Σύλλογος Προστασίας Σωτηράκη)
    Ο δρυοκολάπτης

  5. Απο το να αντιστεκόμαστε σε μια τέτοια ενέργεια καλο θα ήταν να προτείναμε λύσεις και το έργο να γίνει και να μην πειραχτεί το πράσινο. Επίσης δεν έχω δει καμιά εως σήμερα δημοτικό σύμβουλο ή Δήμαρχο παρέμβαση – πρωτοβουλία, που να ζητά την αποκατάσταση του καμένου βουνού και την αντίθεση του στην οικοδόμηση του και την οικοπεδοποίηση του από τούς ξαφνικούς οικοπεδούχους που με την γνωστή μέθοδο της καταπάτησης ιδιοχρησίας ιδιωτικοποιήθηκαν το βουνό και τώρα το μοσχοπουλάν σαν να είναι δικό τους!! Αλλά ξέχασα η εκάστοτε δημοτική αρχη πάντα δεν τα βάζει με συντοπίτες καταπατητές που έχουν ξεριζώσει όλα τα δέντρα βλέπε την περιοχή προς των σκουπιδότοπο , πρώτα μας ενδιαφέρουν οι ψήφοι!

  6. Ο Σωτηράκης ξέχασε ότι και ο Μπόμπυ είναι εγγονός του παππού Σωτηράκη. Άρα ο Μπόμπυ δικαιούται να πουλήσει το μερίδιο του στο Πράθι. Προβλέπεται πόλεμος ανάμεσα στα δύο ξαδερφάκια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog