Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείτε τώρα ζωντανά το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αποκλειστικά από το loutrakiblog…

Η μετάδοση είναι μια προσφορά του καταστήματος “Photo Μπάμπης ΦΛΟΥ”

- Advertisement -

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο πρόεδρε, Γιώργο Κακαβά, στάθηκες όπως αρμόζει στο ύψος της σοβαρότητας του θέματος του εξώδικου, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ, όπως είπες, από όλα τα μέλη της Λουτράκι ΑΕ και τον πρόεδρό της, να πάρουν θέση.

    ο αχρέωτος

  2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ – ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ

  3. Μπράβο κ.παύλου όντως το λέγατε ότι πρέπει να είναι έμπειροι οι νέοι σύμβουλοι και ο νέος δήμαρχος λόγω καλλικράτη. Γι'αυτό με ελαφρά την καρδία στηρίξατε τον ΕΜΠΕΙΡΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και τους ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ δημοτικούς του συμβούλους να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο. Σας αξίζουν συγχαρητήρια λοιπόν! Είστε λοιπόν ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάντια μας. Νομίζω ότι δεν δικαιούστε να ομιλείτε για λάθη του Λογοθέτη!

  4. ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ? ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ? ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΡΟΜΟ [Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ]

  5. den dreponde ligo molis perasa apexo apo to dimarxio ki olos o pezodromos me amaxia den mporousa na peraso.emeis ti fteme epitelous na ginoume isioi na parkaroun allou ki na pane me ta podia.epitelous telos.pos tolmane na kanoun politiki.thelo apandasi amesos varethika

  6. Πες τα κ.Πρωτονοτάριε στον Παύλου, κάποιος έπρεπε να του τα πει. Κι αυτού και του Λογοθέτη. Ν'αγιάσει το στόμα σου. Αυτός τον εξέλεξε και έπρεπε να μην είναι τόοοοοοσο αχάριστος τόοοοσο γρήγορα!!!

  7. Ο Κ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ 2006.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΟ Δ.Δ.ΙΣΘΜΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ.Μ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.

  8. ωραία απάντησε ο δήμαρχος σε όλους που του έθεσαν τόσα ερωτήματα. Ο καημενούλης θέλει να δώσει το λόγο στους αντιδημάρχους του. Θυσία γίνεται!!!Στον Πρωτονοτάριο, στην Κούτμου και στους άλλους που του έθεσαν τόσο σοβαρά θέματα, τουμπεκί!

  9. ΩΠΑ, ΕΘΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΛΕΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. ΕΥΓΕ ΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

  10. Φίλε, μπορείς να στείλεις όσα σχόλια θες. Όσο εύκολα τα στέλνεις, άλλο τόσο εύκολο είναι για μας να τα βάλουμε στα ανεπιθύμητα. Ο κύριος Κονομόδης, έχει ρωτηθεί σχετικά με αυτό που λες και απάντησε αρνητικά. Γράψε όσα σχόλια θες… Δεν θα δημοσιεύονται όμως…

  11. parakalo na to diavasete OLOKLIRO prin to stilete sta anepithimita

    Για τον κουμπάρο που παίρνει 5000 κάθε μήνα και πληρώνετε ξεχωριστά για κάθε μία δουλειά που αναλαμβάνει γιατί δεν απάντησε ο κ. Δήμαρχος?
    Ας απαντήσουν τα παπαγαλάκια.

    ma to to rotise kai o gkionis episima sto simerino ds ala apantisi den pire. emena den me niazi ti lei o kathe . konomodis. me niazi ti leei odimarxos. ala giati i logokrisia den to katalaveno. dil epidi apantise den prepi na valis to sxolio mou? diladi apo to video pou tha tha anevasis kai pou dixni oti to rotai o gkionis, tha to apalipsis , giati opos les exi apantithi ? kai ti eiste telika ? grafio tipou tou dimarxoy?

    "Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας…

    Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.blogspot.com δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια."

    ayto grafete . se pio apo afta eimai ofside kai den me pezete?

  12. afto grafi kai h anakinosi pou dimosiefsate tou gkioni

    "Και ενώ εσείς ο ίδιος ως Πρόεδρος της εταιρείας και ως Δήμαρχος έχετε αποστείλει έγγραφο στο Λογιστήριο της Κοινοπραξίας για να αμείβεται από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Δημήτριος Κονομόδης ως Νομικός Σύμβουλος και έχετε Δηλώσει τούτο, παρότι αυτό είναι παράνομο, διότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση του Δ.Σ για νομικό σύμβουλο της εταιρείας και εν τούτοις αναγράφεται τούτο και στα Προσκλητήρια προς συνεδρίαση του Δ.Σ.,πώς λοιπόν ενώ μισθοδοτείται (παράτυπα) μηνιαίως με 5.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. από την Κοινοπραξία εσείς αποφασίζετε να του καταβάλεται και επί πλέον 25.000 ευρώ για μία αγωγή που θα ήταν στις υποχρεώσεις του, εάν είναι (παράτυπα) όπως δηλώνετε Νομικός Σύμβουλος της Εταιρείας.Στους άνω δε διορισμούς και αμοιβές ουδέποτε συνήνεσα και ούτε εγκρίνω ."

    ti na ipotheso lipon tora kirie alex gia to sxolio mou pou kovis ?

  13. Κατ' αρχήν δεν στο έκοψα εγώ το σχόλιο. Εγώ έκοψα τα επαναλαμβανόμενα που έστελνες. Γιατί πριν δημοσιεύσουμε το σχόλιό σου, έπρεπε ανάμεσα στην ζωντανή σύνδεση, να ρωτάω ταυτόχρονα τους δημοτικούς συμβούλους, τι έχει γίνει και αν έχει βάση το σχόλιό σου. Όταν έμαθα ότι όντως έγινε η ερώτηση και δεν υπήρξε απάντηση, έκρινα ότι μπορεί να δημοσιευτεί. Απλά, στην ζωντανή σύνδεση, είναι δύσκολο να παρακολουθώ τι λέει ο καθένας. Και όπως μπορείς να δείς, το σχόλιό σου, που παραθέτει όλα τα στοιχεία, δημοσιεύτηκε.

  14. k.alex giati kanis kolotoumpes? den nomizoun oti sou axizoun. afou sto proto sxolio les to logo pou kopike. an den to ekopses esi tote pote prolaves na rotisis giati kopike ? kai pios to ekopse ? afta entaxi dika sas einai. einai apolito dikeoma sas, kati tin gnomi mou, na anevazete oti esis nomizete. ala min mou les oti den to ekopses esi. kai stin teliki se kathe sxolio pou ginete rotas toys dimotikous simvoulous an ta sxolia exoun vasi ? pios tous rotai ? esi h aftos pou ta elenxi ?
    nomizo oti den exis dixi oti eisai kolotoumpas, kai h apantisi pou mou edoses den sou aksizi. osa gia ta epanalamvanomena den tha ta estelna an den diapistona oti to sxolio mou to proto petaxtike xoris logo sta anepithimita.

  15. Η κα Πετροπούλου έχει συγχύσει τις ημερομηνίες των πέτρινων χρόνων του δήμου.
    Όσο για τον σκηνοθέτη τους ας τον ψάξει στο πρόσωπο του αρχηγού της.

    ANONYMOUS

  16. 1:35,o Alex δεν φέρει καμία , μα καμία ευθύνη για το κόψιμο του σχόλιου σου,που τόσο μας ζάλισες τον έρωτα…μάθε να σέβεσαι έναν άνθρωπο,ο οποίος κάθεται ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και μαγνητοσκοπεί ένα δημοτικό συμβούλιο,για να μπορείς εσύ ΑΝΩΝΥΜΑ (όπως πάντα) να "καταγγέλεις"…στο δια ταύτα:ΕΓΩ έκοψα το σχόλιο σου ,το αρχικό,δεδομένου ότι θεώρησαπως αυτό που λες και όπως το διατυπώνεις,είναι προσβλητικό για το άτομο που αναφέρεσαι…μπορεί να έχεις δίκιο,μπορεί να ξέρεις περισσότερα από εμένα για πρόσωπα και πράγματα στην Λουτρακιώτικη κοινωνία και τον Δήμο,αλλά,εφ'όσον δεν μιλάς επώνυμα,είναι στην δική μου διακριτική ευχαίρεια να κρίνω αν πρέπει να δημοσιευθεί το σχόλιο σου ή όχι…αν θέλεις,λοιπόν,άλλη φορά να καταγγείλεις κάτι,να το κάνεις επώνυμα…και επίσης να σεβαστείς και τον χώρο που σε φιλοξενεί ,όπως και ότι κάποιοι άνθρωποι αφιερώνουν τον χρόνο τους για να κάνουν το Loutrakiblog αυτό που είναι…σε περίοδο δημοτικού συμβουλίου,έχω να τσεκάρω κατά μέσο όρο καμιά 50αριά σχόλια,χαλαρά…πίστεψέ με ,δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι με ανώνυμες καταγγελίες ή με σχόλαι του τύπου "κωλοτούμπας" κλπ…απλά,θα πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα,όπως και τα υπόλοιπα που θα στέλνεις και θα ρωτάς γιατί δεν εγκρίθηκαν…ΤΕΛΟΣ πια με τον φασισμό της ανωνυμίας…αν θέλεις να πεις κάτι,να το πεις επώνυμα και να εκτεθείς δημόσια,όπως ο MiFi,o Alex και εγώ εδώ μέσα,που ακούμε τα σχολιανά μας κάθε φορά…

  17. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ…στο Loutrakiblog,δεν ανεβάζουμε τα σχόλια που μας αρέσουν…ανεβάζουμε ό,τι γράφετε εσείς και είναι μέσα σε λογικά πλαίσια…ας κάνουμε επιτέλους τα σχόλια που μας ταιριάζουν…αυτό έχω να πω τελειώνοντας και ο νοών,νοείτω…ευχαριστώ.

  18. Φίλε ανώνυμε 1:35, δυστυχώς λόγω ύψους, θα ήταν άχαρο από μέρους μου να κάνω κωλοτούμπες. Δεν θα σταθώ στο ότι καλύπτω αφιλοκερδώς το Δ.Σ. διότι δεν νομίζω ότι σε αφορά (και δικαίως). Θα σταθώ σε κάτι που δεν γνωρίζεις και που δικαιολογημένα ρωτάς: Αν ένα σχόλιο είναι προς έγκριση και είναι "περίεργο", πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στον a.v. και ή τον mi.fi ή τον υποφαινόμενο για το αν θα εγκριθεί ή όχι. Έτσι, ο a.v. με ρώταγε αν θα το δημοσιεύσουμε ή όχι και εγώ λόγω φόρτου δεν είχα δει το μήνυμά του. Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία (σωστά σκεπτόμενος) και το άφησε στα ανεπιθύμητα. Επειδή το σχόλιό σου ήταν στην κατηγορία "περίεργα" έπρεπε να ρωτήσω αν ειπώθηκε όντως κάτι σχετικό από τον κύριο Γκιώνη και αν όντως, δεν απάντησε ο δήμαρχος, μιας και είχα την ευκαιρία αφού ήταν όλοι μαζεμένοι στην αίθουσα. Μπορείς να ρωτήσεις και τον κύριο Γκιώνη αν θέλεις για του λόγου το αληθές. Μόλις μου είπε ότι "όντως τον ρώτησα για τον κύριο Κονομόδη και δεν μου απάντησε", το σχόλιό σου δημοσιεύτηκε. Αυτό και τίποτε περισσότερο. Νομίζω ότι σε κάλυψα…

  19. Και επειδή μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια σου μεταφέρω φίλε ανώνυμε, την απάντηση του δημάρχου αυτολεξεί, μιας και έχω την δυνατότητα να κρατάω αρχείο από το Δ.Σ. στον υπολογιστή μου: Πρακτικά της εταιρίας του Διοικητικού Συμβουλίου: "Ορίζονται οι δικηγόροι Δ.Τσοβόλας, Φ. Στάμου και Δ. Κονομόδης να συντάξουν και να καταθέσουν αγωγές για τα έτη 2006-2010", για ποσά που δεν αναγνωρίζονται ως δαπάνες της κοινοπραξίας και ορίζεται αμοιβή τους συνολικά 25.000 ευρώ (για 6 αγωγές). Λέει επίσης ότι "ο κύριος Στάμου και ο κύριος Πέτρου αργότερα πήραν 36.000 (και μάλιστα σε 2 δόσεις) και δεν έκαναν τίποτα". Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας…

  20. @alex
    simfono oti afta apantise
    opos kai sto minima mou afto elega.
    ala den apantise gia tis 5.000 to mina pou perni monima!
    diladi ta 5000 to mina gia pio logo ta perni ?

    oso afora ton av kai to prosvlitiko minima.as theoriso oti einai prosvlitiko kai idios giati einai anonimo.
    ta sxolia me ta paratsoyklia "koukoulos" kai ala opos kai ta sxolia gia "dialima" pou anaferonte ston ilikiomeno kirio den einai prsovlitika?

  21. a kai file av
    ektos apo to gkioni, pou ta logia tou epikalestika sto sxolio mou, KAI o Petritsis rotise gia ta 5000 tou k.Konomodi. kai aftos prosvali? mporite na dite to video.
    kai ola afta ta grafo giati me enoxlise para poli to mou eipes oti me tosxolio mou prosvalo kapion.
    den me eniodaferi ana dimosiefsis. me endiaferi na apantisis.
    poy lipon theorise oti ego prosvala ? sto oti eipa oti o dimarxos den apantise se erotisi tou gkioni kai ton petritsi ? pion prosvala ? to dimarxo?

  22. 99%,όταν γίνεται σχόλιο στo Loutrakiblog για άτομο και αμοβή,είναι προσβλητικό ή ειρωνικό…εγώ αυτό θεώρησα ότι κάνεις και εσύ,για αυτό έκοψα το σχόλιο…όπως σου ανέφερα και αλλού,ο καθένας μας έχει διαφορετικό πόστο στο Loutrakiblog…εγώ δεν παρακολουθώ όλο το δημοτικό συμβούλιο,όπως κάνει ο Alex,λόγω της παρουσίας του σαν καμεραμάν…μπορεί να θεωρείς ότι αδικήθηκες,αλλά δεν το έκανα με καμία πρόθεση αρνητική…αυτό είδα,αυτό έκρινα,αυτό ανέβασα…α,και κάτι ακόμα για τελειώνει αυτή η "πιπίλα" περί "λογοκρισίας"…μήπως προτιμάτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ λογοκρισία,για να έχετε και πάτημα στις κατηγορίες εναντίον μας ;;;…ξέρεις,αυτή την "ωραία" ,την χουντική,που κόβονται οι επίμαχες λέξεις από τον λογοκριτή …αφού τα ακούμε που τα ακούμε,τουλάχιστον να υπάρχει και λόγος…

  23. Νομίζω ότι σου εξηγήσαμε γιατί δεν δημοσιεύτηκε αμέσως το σχόλιό σου. Όταν αναφέρεται όνομα και πιθανή αμοιβή, το ενδεχόμενο να φάμε μια μηνυσούλα είναι ορατό. Και εσύ και ο κάθε ανώνυμος, δεν πρόκειται να πληρώσετε από την τσέπη σας για το σχόλιο που στείλατε. Οπότε, οφείλουμε να τα διπλοτσεκάρουμε για να μην βρεθούμε να πληρώνουμε εμείς. Μην βλέπεις το δένδρο (το δικό σου σχόλιο) και χάνεις το δάσος (όλα τα σχόλια που έχουμε δημοσιεύσει ανεξάρτητα από το ποιόν υποστηρίζουν). Αυτά και τέλος από εμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog