Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Τι είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι αρχηγοί των παρατάξεων και ο δήμαρχος

- Advertisement -


τα βίντεο από perahora.gr

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά απέχετε κύριοι της δημοτικής αρχής ή παραιτηθήκατε, γιατί δεν απαντήσατε στον Πετρίτση μ'αυτά που σας κατηγορεί. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά. Σοβαρευτείτε επιτέλους.
    Γιατί δεν απαντήσατε ευθέως σε τόσο σοβαρά θέματα που τέθηκαν χθες και μείνατε μόνο στα ανούσια?

  2. Τελικα το προβλημα του Λογοθετη ειναι ο Γκιωνης και το Καζινο.Δεν παμε καλα ,μα καθολου καλα.
    Σταματηστε να πετατε λεφτα στους δικηγορους ,δεν ειναι δικα σας ,ασχοληθειτε για αυτο το οποιο σας εταξαν.και αφηστε τις σπαραξικαρδιες παραστασεις ,σας μαθαμε για τα καλα .Αλλιως ακολουθηστε την πεπατημενη.

  3. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεδρίαση η χθεσινή για τον δήμαρχο. Στριμώχτηκε άγρια. Ίσως επιτέλους κατάλαβε ότι δεν είναι παιχνίδι η Δημαρχία και ότι τα αστεία τελείωσαν. Σύσσωμη η αντιπολίτευση ξύπνησε και δεν χαρίζεται πλέον. Η περίοδος χάριτος όπως ειπώθηκε τελείωσε. Μαζί και η υπομονή των πολιτών!

  4. μαζί με τον Λογοθέτη τελείωσε ο Παύλου και ο Γκιώνης.όσο για τον Πετρίτση πρέπει να δείξει ακόμα πολλά.όλοι λειτουργούν για το συμφέρον τους.όλοι έχουν φάει.

  5. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.ΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΗΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΟΦΙΑ.[στο τοπικο των Αγιων να δητε τι θα γινει]

  6. O Πετρίτσης είναι μετρημένος και πάντα σωστός και ακριβής στα λεγόμενά του. Χωρίς φανφάρες και μακρόσυρτους κουραστικούς εντυπωσιασμούς. Δεν έχει το παρελθόν να τον καταδιώκει όπως οι άλλοι δύο (Γκιώνης-Παύλου) γι'αυτό και έχει μέλλον στο δήμο. Ο Λογοθέτης είναι τόσο μικρός ή απλά τον φοβάται και δεν τον χρησιμοποιεί ούτε τον συμβουλεύεται παρότι γνωρίζει πολύ καλά ότι θα μπορούσε να τον είχε ξελασπώσει σε πολλά τεχνικά θέματα του δήμου.

  7. pou einai o bagner ? pou einai o poucini? pou exoun paei oloi ekeinoi ?
    ax kyrie logotheti oti kai na kaneis einai pia arga! polu arga edw pou se efere xereis poios..twra tha sou rixei kai thn xaristikh bolh!ax krima den sou axizei
    kyrie Logotheti o titlos pou tha s dosoun,kali synexeia!

  8. Ρε που ξεπεταχτηκαν ολοι αυτοι μολις μυριστηκαν συζητηση για το καζινο{Πρωτονεταριος¨Γιωτακης¨"Μαρινης¨Γ΄"Κοντος.???????
    0 γιατρος ενα χρονο δεν εβγαζε αχνα στα δημ. συμβουλια οταν ερχοταν βεβαια!Ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι δημ. συμβουλος?ΑΑ ξαφνικα ειδαμε και τον διεθνη δημοσιογραφο με αερα ηγετη να εισερχεται μεσα στη αιθουσα του δημ,συμβουλιου…

  9. Σ´αυτήν την παράταξη έχουν μπερδέψει την έννοια της παραίτησης,αν κρίνω και από την "παραιτηθείσα "κα Στάμου.
    Δεν πιστεύω να έχετε ξεχάσει την σπαραξικάρδια τοποθέτησή της στο ΔΣ που μιλούσε για τον πόλεμο που δεχόταν εκ των έσω και για τον καλό άνθρωπο κο Λογοθέτη που είναι άμοιρος ευθυνών….
    Τι έγινε και άλλαξε γνώμη η σύμβουλος και παρέμεινε στα έδρανα ποτέ δεν μάθαμε…
    Προφανώς η στάση της ταιριάζει γάντι με την συνέπεια λόγων και έργων της παράταξης της….
    Για πόσο καιρό ακόμα θα έχει την ίδια γνώμη για τον δήμαρχο?

  10. Αναρωτιέμαι, δεν ντρέπονται στην σημερινή δημ. αρχή να μην απαντούν σε τόσο σοβαρά ερωτήματα/καταγγελίες???
    Οι όσοι νοήμονες και σοβαροί της παρατάξεώς τους είναι υπερήφανοι??? ή ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog