Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιά δημοτική σύμβουλο χαρακτήρισε ο Κώστας Λογοθέτης “αβάσταχτη ελαφρότητα”!!!

- Advertisement -

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, εμπνέεται από την παρουσία της στο Δ.Σ…

Δεν εξηγείται αλλιώς καθώς μετά το “εκτίθεστε”, ήρθε το “αβάσταχτη ελαφρότητα”…

Ο λόγος, φυσικά, για την Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία όπως μας εξομολογήθηκε, δεν έχει διαβάσει ακόμα το βίβλίο του Μίλαν Κούντερα, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πρόκειται να το αγοράσει…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ Μ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ-ΑΝΑΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ-
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΡΜΑΡΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑΖΕΨΕΙ. Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ=ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΥΧΑΙΟ, ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΧΕΤΑΙ, ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ"ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ".

    ΤΑΣΟΣ!

  2. Με εκπληξη μου ,διαβασα τα λεγομενα του δημαρχου μας προς την κ. Πρωτοπαππα, που εξ οσων γνωριζω εχουν ακουστει , στο ναο της δημοκρατιας και αλλες "προσφωνησεις " του κ. Λογοθετη προς την κ. δημοτικη συμβουλο ,και εχω μια απορια .
    Μηπως ,λεω μηπως ,αντι το σωμα να ασχολητε με φλεγοντα θεματα μειζονος σημασιας για τον τοπο ,κονταροχτυπιεστε ,συσσωμοι ,εσεις πια με "αβασταχτη ελαφροτητα" ως προς τους πολιτες του δημου μας ?
    Οσο ,για σας κ. Πρωτοπαππα ,με αφοπλιστικη ειλικρινεια μας λετε ,οτι δεν εχετε διαβασει το βιβλιο ,σας συνιστω να το κανετε ειναι αρκετα ενδιαφερον ,και μαλιστα σας προτεινω να το κανετε δωρο στον κ. Λογοθετη ,γιατι ειμαι βεβαιος 100% ,μετα απο την μεταξυ σας διενεξη ,οτι δεν το εχει διαβασει και αν το εχει διαβασει ,αδυνατει να το καταλαβει,διαφορετικα ουτε καν και θα σας το ειχε θιξει.

  3. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΕΙ..

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ
    ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Κ΄Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ! ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ Κ΄ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Κ΄ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ Κ΄ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ! ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΤΟΘΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΔΕ ΝΤΡΟΠΗ !

    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  5. Πάντως ο δήμαρχος έχει ένα θέμα με τη συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλο!!! Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Λέτε να δούμε το Μαράκι υποψήφιο στο δικό του συνδυασμό στις επόμενες εκλογές. Διόλου απίθανο!!!!!

  6. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ
    ΟΠΩΣ Η ΗΡΩΙΔΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
    Ψ Α Χ Ν Ε Τ Α Ι ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΤΕΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog