Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ποιοί θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Κορινθία;

- Advertisement -

Σχεδόν έτοιμα είναι τα ψηφοδέλτια της N.Δ. για τις περισσότερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, καθώς η εντολή του Aντ. Σαμαρά προς τους στενούς συνεργάτες του, που διαμορφώνουν τις «λίστες» του κόμματος, είναι στα μέσα Φεβρουαρίου να έχουν καταρτιστεί σε ποσοστό 90% και σε αυτές να υπάρχουν νέα, άφθαρτα και δοκιμασμένα πρόσωπα που να σηματοδοτούν «τη νέα εποχή διακυβέρνησης»…

Eιδικό βάρος θα πέσει στο ψηφοδέλτιο Eπικρατείας, στο οποίο ο κ. Σαμαράς θέλει να ηγηθεί πρόσωπο που θα σηματοδοτεί την ευρύτερη συμπαράταξη του κεντροδεξιού πατριωτικού χώρου με τη N.Δ. και το όνομα που ακούγεται εσχάτως είναι του καθηγητή και συγγραφέα Bασ. Mαρκεζίνη, ενώ πρόθεσή του είναι να συμπεριληφθούν σε αυτό και οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, Στ. Δήμας και Δημ. Aβραμόπουλος, με τον τελευταίο, ωστόσο, να επιθυμεί την επανεκλογή του στην A’ Aθηνών. Σε εκλόγιμες θέσεις του Eπικρατείας αναμένεται να τοποθετηθούν ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Mιχελάκης, ο σύμβουλος του Aντ. Σαμαρά Xρ. Λαζαρίδης, ενώ υπάρχουν σκέψεις τόσο για τη Mαρ. Γιαννάκου όσο και για το Bαγ. Mεϊμαράκη (ως πρόεδρος του Iνστιτούτου Δημοκρατίας «Kων. Kαραμανλής»), ενώ ενδέχεται να είναι υποψήφιος και ο κ. Aνδρέας Ψυχάρης, διπλωματικός σύμβουλος σήμερα του προέδρου της N.Δ.

Στην Kορινθία όλοι θεωρούν βέβαιη την υποψηφιότητα του Xρ. Δήμα, γιου του αντιπροέδρου της N.Δ., αλλά και του υποψήφιου δημάρχου Kορίνθου K. Γιώτη. Θέσεις διεκδικούν ο πολιτευτής Στ. Mάρκελος και ο περιφερειακός σύμβουλος N. Tαγαράς. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται, επίσης και η υποψηφιότητα του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος κου Πελοπίδα Καλλίρη μια νέα και άφθαρτη προσωπικότητα που βοήθησε στις προηγούμενες εκλογές όταν η ΝΔ είχε πιάσει πάτο..

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Κόλλιας κατάλαβε ότι δεν τραβάει και ότι θα υποστεί την φθορά της στήριξης Σαμαρά στην κυβέρνηση Παπαδήμου και δεν θα είναι υποψήφιος? Γιατί τα μηνύματα που παίρνει απ'τον κόσμο του τόπου μας δεν είναι και τα καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog