Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου από Κυνηγετικό Σύλλογο Λουτρακίου

- Advertisement -

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ << ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ>>
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντελώς ξαφνικά – και με την συνιθησμένη πλέον προχειρότητα επιπολαιότητα και ανευθυνότητα που η δημοτικη αρχη διαχειρίζεται τα σοβαρά και όχι μόνο θέματα του Δήμου- έφερε στην προχθεσινή συνεδρίαση(20-01-2012) του Δημοτικού συμβουλιου σε προ ημηρεσιας διαταξη!!!- την εγκατασταση των Ανεμογεννητριων στα ΓΕΡΑΝΕΙΑ την στιγμη μάλιστα που η Επιτροπή Αγώνα απο την Δευτέρα (16-01-2012) και πριν υπογραφή το θεματολόγιο ειχε υποβάλει έγγραφο αίτημα στον Πρόεδρο Κο Κακκαβά ώστε το θέμα να εγγραφεί στα ημηρεσίας διάταξης.
Με αυτο τον τρόπο το δημοτικό συμβούλιο στερήθηκε της δυνατότητας να ενημερωθή απο τους συλλόγους και φορείς που ανέδειξαν το πρόβλημα και έχουν πλήθος πληροφοριών στερήθηκε της δυνατότητας να λάβει γνώση της άποψης της τεχνικής υπηρεσίας στερήθηκε της δυνατότητας να λάβει γνώση απο τις μέχρι σημερα νομικές ενέργειες του Κου Φίλιππο Στάμου (αν έχουν γίνει) και προχώρησε στην λήψη ναι μεν αρνητικής απόφασης για την εγκατάσταση αλλα χωρίς να στοιχειοθετείτε και να τεκμεριώνεται το σκεπτικό της απόφασης.
Η εισήγηση της κας Στάμου( Δημοτικού συμβούλου του Κου Λογοθέτη ) κινήθηκε στα πλαίσια του αρον- αρον να προλάβουμε τους συλλόγους πριν την συγκέντρωση τους την Κυριακή(22-01-2012) .
Ερωτάται ο κος δήμαρχος έστω και με αυτη την διαδικασία του προ ημηρεσίας γιατί δεν ενημερώθηκαν οι σύλλογοι να παρευρίσκονται??
Η απερισκεπτη αυτη ενέργεια του Κου Δημάρχου έγινε με πολιτική σκοπιμότητα χωρίς να λαμβάνη υπ´οψιν τα συμφέροντα του τόπου.
Καλούμε τον Κο Λογοθέτη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να επαναφέρει το θέμα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση ως τακτικό..
Για τον συλλογο. Λουτράκι 21-01-2012
Ο Πρόεδρος
Θυμής Μιχάλης
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    Μάλλον η παρούσα Δημοτική Αρχή για τα πολύ σοβαρά θέματα που
    απασχολούν τους Δημότες, ακολουθεί την τακτική του "ξεπέτα".

  2. ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΚΙΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

  3. Θα ήθελα να ξέρω αν αυτά που δημοσιεύει ο κ.Πρόεδρος των κυνηγών κατά καιρούς , είναι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ή προσωπικές του απόψεις και αν συμφωνούν με αυτά τα μέλη του Συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog