Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σημερινές εικόνες από την πόλη των Αγίων Θεοδώρων..

- Advertisement -

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Αγιοι Θεόδωροι δεν είναι μόνον αυτές οι εικόνες !!!
    Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να αναρτήσετε και τις όμορφες εικόνες της περιοχής .Αν δεν έχετε στην κατοχή σας πολύ ευχαρίστως να σας αποστείλω .
    Μπορεί οι Αγιοι Θεόδωροι να μην είναι το τέλειο μέρος σίγουρα όμως δεν είναι και αυτό που παρουσιάζετε σήμερα άραγε με ποιό σκοπό ? αν ο σκοπός είναι να τονιστούν τα κακώς κείμενα και να διορθωθούν τότε είναι ευπρόσδεκτα αν όμως έχουν ως σκοπό την συνολική υποβάθμιση της περιοχής τότε δημιουργείτε εύλογα ερωτηματικά .
    χαρά πολύζου

  2. Τι μας δειχνετε τωρα η τι θελετε να θιξετε κ. μπλογκερ?βρηκατε 3 φωτογραφιες που παντου σε ολες τις πολεις ειναι δυνατο να υπαρχουν και προσπαθειτε να μας πειτε τι ακριβως?Ασχολειθειτε με ποιο σοβαρες αναρτησεις κυριοι για το καλο του τοπου.

  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΠΕΡΑΧΩΡΑ-ΙΣΘΜΙΑ-ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΙΡΗΣΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog