Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δείτε τι έγινε στην χθεσινή πανδημοτική συγκέντρωση για τις ανεμογεννήτριες

- Advertisement -


 Ομιλία Κώστα Λογοθέτη

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Επιτροπής αγώνα ενάντια στη βιομηχανία παραγωγής Αιολικής Ενέργειας στα Γεράνεια , παρακολουθήσαμε ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο αρπαχτικό χτυπημένο από τις ανεμογεννήτριες.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοβαρά επιχειρήματα φασκόμηλο, χόρτα και χαμομηλάκι είναι η αιτία να μην βάλουμε ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια.

    Προσωπικά θεωρώ ότι 5 ή 17 το πολύ ανεμογεννήτριες δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα ούτε στα χόρτα ούτε στα δάση μας. άλλωστε αν κατάλαβα καλά και από το Δ.Σ άδεια από το Δασαρχείο έχουν πάρει. Νομίζετε πως ο συγκεκριμένος δασάρχης είναι απ'αυτούς που θα έδιναν εύκολα και ασυνείδητα την άδεια? Δε νομίζω απ' όσο γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο.
    Τελικά ούτε ένα υπέρ δεν υπάρχει στην εγκατάσταση 5 ή 17 ανεμογεννητριών?

    Κατά τη γνώμη μου η συγκέντρωση αυτή ήταν μεν σωστή αλλά θα ήταν σωστότερη και πιο αντικειμενική αν υπήρχε και η άλλη πλευρά να μας πει αν όντως δεν υπάρχει ούτε ένα υπέρ (όπως είπε η κα Στάμου στο Δ.Σ).
    Αν δείτε πάντως και τη δημοσκόπηση του μπλογκ σας ο κόσμος είναι διχασμένος για το αν είναι υπέρ ή κατά των εγκαταστάσεων αυτών. Αυτό θα πρέπει να σας προβληματίζει! Ο κόσμος χρειάζεται αντικειμενική ενημέρωση.

  2. Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με τον κυριο Λογοθετη..Μπραβο του και θελω να πιστευω οτι δεν θα αλλαξει κατι στην πορεια,τουλαχιστον σ'αυτο το θεμα…

  3. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !
    ΦΙΛΕ Μ 9:15 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΞΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΩ , Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΗΣΒΙΤΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΗΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΕΡΥΟΝΤΑΝ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΙΑ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΤΩΝ ΤΟΝ ΗΜΕΡΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΛΙΡΙ ΑΠ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΛΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΟΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ , ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ , ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΤΗ ΑΛΛΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ! ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !
    ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ , ΘΑ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΩ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΟΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΚΤΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΕΟΕΚΤΗΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog