Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Ρία Aντωνίου κατακτά την Ιταλία!(video)

- Advertisement -

Σε ελληνοϊταλική σύρραξη είναι πολύ πιθανό να καταλήξει το ιταλικό Dancing with the stars. Και ο λόγος είναι…ξανθός, καλλίγραμμος και εκρηκτικός…

Ρία Αντωνίου εναντίον κριτικής επιτροπής, σημειώσατε 1. Η Ελληνίδα καλλονή κατάφερε για μία ακόμα φορά με τη βοήθεια του κοινού να περάσει στο επόμενο live του σόου καταλαμβάνοντας αυτή τη φορά την τέταρτη θέση.

Μ΄ένα ημιδιάφανο χρυσό φόρεμα με κρόσσια που αναδείκνυε τις καμπύλες της η Ρία Αντωνίου χόρεψε μία αισθησιακή ρούμπα. Κάποιοι από τους κριτές είδαν βελτίωση και τη βαθμολόγησαν με επτά υπήρχαν όμως και κάποιοι που συνέχισαν την επίθεση.

Μάλιστα ένας από αυτούς κατηγόρησε την Ελληνίδα καλλονή ότι κατά τη διάρκεια της χορογραφίας κοιτάζει συνέχεια την τηλεοπτική κάμερα και καθόλου τον παρτενέρ της. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κοινού που άρχισε να γιουχάρει τους κριτές αλλά και του Ραϊμόντο, παρτενέρ της Ρίας, ο οποίος ως γνήσιος τζέντλεμαν, την υπερασπίστηκε.

Όλα δείχνουν ότι η Ρία Αντωνίου ήρθε για να μείνει στην Ιταλία καθώς δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι το Dancing with the stars θα ανοίξει μία μεγάλη επαγγελματική πόρτα στο μοντέλο.

*real.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog