Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Sherlock Holmes museum: Φωτογραφίες από το σπίτι του διάσημου ντετέκτιβ στο Λονδίνο!

- Advertisement -

Η Baker Street  είναι μια από τις πιο διάσημες οδούς του Λονδίνου και οι λόγοι είναι πολλοί! Ένας από αυτούς φυσικά είναι και το γεγονός ότι εκεί λέγεται ότι έζησε ο ευρηματικός Sherlock Holmes λύνοντας τα πιο δύσκολα μυστήρια που για άλλους έμοιαζε απλά λαβύρινθος…
 

Όσοι λοιπόν είναι πιστοί φαν του της δημοφιλούς φιγούρας μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι του και να δουν από κοντά τη διάσημη πίπα του Holmes, το χαρακτηριστικό καπέλο του και το μεγεθυντικό φακό του.  Οι όμορφα διατηρημένοι εσωτερικοί χώροι σε Βικτοριανό στυλ θα σας γυρίσουν πίσω στο χρόνο ή ακόμη καλύτερα μπορεί να αισθανθείτε ακόμη και πρωταγωνιστές μέσα στην τελευταία του ταινία!

Secret tip
Φεύγοντας από το μουσείο, αν κατευθυνθείτε προς το μετρό ίσως αισθανθείτε ότι κάποιος σας παρακολουθεί… Είναι λογικό όμως αφού  ορισμένα από τα πλακάκια στον σταθμό φέρουν τη φιγούρα του περίφημου ντετέκτιβ.

Καλή διασκέδαση!



- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ SHERLOCK HOLMES ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ !!!!!ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ !!!!!ΕΙΝΑΙ Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο-Σ

  2. Βασικά όλα τα σπίτια της εποχής εκείνης ήταν μυστήρια,ο "συνάδελφος" αν ζούσε σήμερα θα μας βοηθούσε αρκετά σε ορισμένες υποθέσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog