Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μια μπάντα από τον τόπο μας,ταράζει τα ήρεμα νερά…

- Advertisement -

 OΡΑΜΑ
Η μπάντα ξεκίνησε με ιδρυτικά μέλη τον Τεό Ψυχαλή (Ντράμερ των Όραμα) και τον Ανδρέα Ψυχαλή (Κιθαρίστας των Όραμα). Tα δύο ξαδέλφια σε μία μικρή κοινωνία, χωρίς πολλές μπάντες ,αποφάσισαν να παίξουν την δική τους μουσική , βρίσκοντας στο δρόμο τους τον Νίκο Μίχα (Κιθαρίστας των Όραμα) και τον Δημήτρη Φραγκούλη (τραγουδιστής των Όραμα), που τότε ήταν στο συγκρότημα ως μπασίστας και πληκτράς….

Ένα αλλόκοτο βράδυ που ο Δημήτρης βρισκόταν στο σπίτι του Ανδρέα, άρχισαν να παίζουν κάποια ελληνικά ροκ τραγούδια που τραγουδούσε ο Δημήτρης ,”για την παρέα”όπως λέμε.
 Το σύνολο τους ικανοποιούσε και έπεσε η ιδέα να παίξουνε ελληνικό ροκ. Έτσι ειδοποιήθηκαν αμέσως και οι υπόλοιποι. Αργότερα βρήκαν στον δρόμο τους τον Θανάση Νανόπουλο (Μπασίστα των Όραμα και φίλο του Δημήτρη).

Ξεκίνησαν να κάνουν τις πρόβες τους στο Λουτράκι. Ως που φθάνουν στις 27 Δεκεμβρίου του 2010 να παίζουν με επιτυχία το πρώτο τους live σαν Όραμα πλέον. Ακολούθησαν αρκετά live,η μπάντα έδενε όλο και περισσότερο παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχε. Κάποια στιγμή αποφάσισαν πως θα δώσουν περισσότερη ένταση στο στυλ τους λόγω των διαφορετικών επιρροών που είχε ο καθένας. Η μπάντα δηλώθηκε Εναλλακτικό μέταλ και ροκ.
Έτσι έφθασαν το καλοκαίρι του 2011 να γνωρίσουν την κα Πέτρα Τερζή (Μάνατζερ της μπάντας) που τους έφερε σε επαφή σε ένα πολύ ωραίο live με τα Υπόγεια Ρεύματα. Τον χειμώνα αποφάσισαν να μπουν στο στούντιο και να ηχογραφήσουν το πρόμο τους “Ο θεός που μου ανήκει “Με τη συμμετοχή του Γρηγόρη Κλιούμη(τραγουδιστή των Υπογείων Ρευμάτων).
Αυτή τη στιγμή οι Όραμα ετοιμάζονται για κάποια επιλεγμένα live σε διάφορες περιοχές.
Ακούστε 2 από τα καινούρια κομμάτια τους…

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog