Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Κοπή πίτας Παρέμβασης Πολιτών(video)

- Advertisement -

 Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της Παρέμβασης Πολιτών που έγινε χθες Παρασκευή στο καφέ ”Παπαδάκης” στο Λουτράκι.Δείτε το βίντεο…

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!!Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΓΚΙΩΝΗ-ΚΟΥΚΟΥΛΑ-ΧΑΡ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ!!!

  2. Φίλε 1:31, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην μας κάνεις υποδείξεις. Ξέρουμε πολύ καλά (και ξέρετε και εσείς καλύτερα) γιατί μας αναγκάζετε να κόβουμε κάποια σχόλια.

  3. Ο γραφέας της ομιλίας του κ.ΓΚΙΩΝΗ παρέλειψε να γράψει το οικονομικό βάρος, που τέθηκε ως ταφόπλακα,στην πρώην ΔΑΕΤ[11 ΕΞΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ] για να επαίρετε ο κ.ΓΚΙΩΝΗΣ για τα μεγάλα έργα μελέτης που έφτιαξε.Τον κόσμο τον καλεί κοντά του γιατί ουσιαστικά τον υποθήκευσε με τα χρέη που θα επιφέρουν τα δυσμενή αποτελέσματα οσονούπω και κάθε προσπάθεια για να σωθεί η κατάσταση είναι χαμένη από χέρι και ως εκ τούτου γνωρίζει τι σημαίνει ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ.Στα πανηγύρια-πίτες κλπ όλοι μπορεί να βγαίνουμε μπροστά να σας ΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…….μαύρα σας μακαρόνια που λέει η σοφή παροιμία του λαού.Καλή χρονιά και καλά ξεπερδέμματα σε όσους έχουν μπερδευτεί και πρέπει να απολογηθούν…….

  4. Εγιναν πολλα σαρδαμ στο λογο ή ιδεα μου ηταν ? Ο κοσμος αληθεια που ηταν ? Αφηνω το γεγονος πως ηταν παγκοσμια ΠΡΩΤΗ το να κοβει πιτα η αντιπολιτευση και να βρισκει αφορμη για καταγγελτικους υμνους. Αφου κατα τη γνωμη του, ο κυριος Γκιωνης τα ειχε πραξει ολα καλα, τοτε γιατι εχασε τη μπαλα στις εκλογες ? Η νεα ανερχομενη δυναμη που ακουει στο ονομα << οικιστες των Αγιων >> θα ειναι μαζι του ?

  5. Μπραβο σας κ. Γκιωνη ,ο λογος σας καταπελτης ,δυστυχως ο τοπος μας ,βρισκεται σε καθετη πτωση ,οσο καλοπροαιρετος και να εισαι ,δεν μπορεις να μη δεις την μαυρη πραγματικοτητα .Απο τις , κατα το ημισυ σβηστες λαμπες στην εισοδο της πολης μας [ παρα τις συνεχεις επισημανσεις των δημοτων ] και οχι μονο ,μεχρι την απουσια εστω και ενος ελασσονος εργου .
    Τι να πω αλλο ,πραγματικα στου κουφου την πορτα .οσο θελεις βροντα !!!
    Σας ευχομαι και του χρονου να εισθε καλα εσεις και οσοι σας στηριζουν .
    Χρονια Πολλα σε ολους και καλη χρονια.

  6. 3,49 και βεβαια τα εκανε ολα καλα ,αλλα ακομη δεν εισαι ενημερος ,πως ο Γκιωνης , απωλεσε τον δημαρχιακο θωκο ,εξ αιτιας του Παυλου που εστειλε τους ψηφοφορους του στον Λογοθετη ,λογω της γνωστης εμπαθειας του στο προσωπο του πρωην δημαρχου μας?
    Αυτο το ξερουν καλα και οι πετρες .
    Τωρα ,οσο αναφορα για την νεα ανερχομενη δυναμη των οικιστων στους Αγιους ,που πρωτοστατει ο γνωστος και μη εξαιρεταιος αντιδημαρχος ,μαλλον με το μερος της παραταξης με τους " πολιτες πισω " θα ειναι ,οπως ειναι πισω και ο τοπος μας .
    Τωρα αν εχει γινει και καποιο σαρδαμ αυτο τι σημαινει ,πως εσυ τα λες παντα καλα οταν πρεπει να τα πεις δεν μπερδευεσαι ποτε ? Ελεος !!!!
    Μη χρησιμοποιεις φτηνες τοποθετησεις,σκεψου μηπως και καποια στιγμη αυτες οι τοποθετησεις σου σε χαρακτηρισουν.
    Καλο ΣΚ

  7. Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΓΚΙΩΝΗ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ

  8. Η Παρέμβαση μπορεί και κάνει ανοικτές συγκεντώσεις.
    Έκοψε την πίτα της με δημόσια πρόσκληση και όχι στα μουλωχτά.
    Η δημοτική αρχή που να το τολμήσει,πως να τα καταφέρει.
    Το μόνο που έχει καταφέρει και μάλιστα δεξιοτεχνικά, είναι ένας χρόνος απραξίας και αφασίας με συντροφικά μαχαιρώματα, υπονομεύσεις, αντιπαραθέσεις, υπερφίαλες και υπερβολικές συμπεριφορές αυτοκρατορικού τύπου, ακριβοπληρωμένες καθηγητικές νομικές γνωμοδοτήσεις, παρασυγκεντρώσεις,περίεργες παρεμβάσεις-επεμβάσεις και τόσα άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog