Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βαρυχειμωνιά: ντύσου με στυλ κόντρα στο κρύο

- Advertisement -

Εκεί το στυλ πάει άκλαυτο και το μόνο που θες είναι να μην κρυώνεις. Μάθε πως θα κάνεις σπουδαίες εμφανίσεις, είτε βρέχει, είτε χιονίζει. Οι μετεωρολόγοι μας το ξεκαθάρισαν πάντως: από Δευτέρα,Tρίτη θα δούμε χιόνια…

Ναι στις στρώσεις αλλά χωρίς να δείχνεις παχουλή!
Φωτο Νο2: Η Jlo και η Τέιλορ  Σουίφτ έχουν μεγάλη καρδιά.

Φωτο Νο2: Η Jlo και η Τέιλορ
Σουίφτ έχουν μεγάλη καρδιά.
Όταν κρυώνουμε, φυσικά και θέλουμε ένα φανελάκι κάτω από το μπλουζάκι και πάνω από αυτό ένα ζακετάκι και πάει λέγοντας. Αντί να ντυθείς σαν καλαμπόκι, μπορείς να βάλεις ένα μακρυμάνικο πουκάμισο, από πάνω ένα λεπτό πουλόβερ με λαιμόκοψη για να φαίνεται σικάτα ο γιακάς από το πουκάμισο, τύλιξε στο λαιμό σου ένα ελαφρύ κασκόλ και ολοκλήρωσε το λουκ με ένα γούνινο γιλέκο και ένα κοτλέ παντελόνι. Τα γούνινα αυτάκια θα συμπληρώσουν διασκεδαστικά το λουκ σου.
Ναι στο έντονο μαύρο αλλά όχι στο ξεθωριασμένο μαύρο:
Σίγουρα, τα μαύρα ρούχα μπορούν να αποδειχτούν αρκετά χρήσιμα μια χειμωνιάτικη ημέρα. Αρχικά, πρέπει να αποφασίσεις να θα ταυτιστείς με το καφέ ή το μαύρο. Έπειτα, πρέπει να είσαι σίγουρη πως τα μαύρα ρούχα σου δεν έχουν ξεθωριάσει στο πλύσιμο. Ειδικά αν σκέφτεσαι να βάλεις, μαύρο τζιν, μαύρο πουλόβερ και μαύρο παλτό και τα τρία αυτά δείχνουν από γκρι μέχρι ποντικί, θα δείχνεις μαύρο… χάλι. Χρησιμοποίησε το ειδικό μαλακτικό που διαφυλάσσει το χρώμ στα μαύρα και σκούρα ρούχα.
Προσοχή στα χνούδι και τις τριχούλες:
Δεν υπάρχει πιο αντιαισθητικό από τις τριχούλες στην πλάτη του παλτό και το χνούδι που έχει κολλήσει στο πουλόβερ ή το παντελόνι. Εξοπλίσου με τον ειδικό αποχνουδωτή και έχε τον πάντα στην τσάντα σου.
Προσοχή, προσοχή: το καλσόν και η κάλτσα!
Για να μην εμφανίζεσαι διαρκώς με παντελόνι στη βαρυχειμωνιά, πρέπει να εξοπλιστείς με ένα ωραίο μάλλινο καλσόν πολλών den. Πλύνε τις κάλτσες και ειδικά τα καλσόν στο χέρι για να μην τρυπήσουν, ενώ μια μικρή τρυπούλα μπορεί να περιοριστεί εφόσον απλώσεις λίγο διάφανο μανό (όζα) στην περιοχή.
Τα hot υφάσματα:
Προτίμησε το βελούδο: κατεξοχήν χειμερινό ύφασμα. Προτίμησε ένα βελούδινο μίνι φόρεμα ή ένα βελούδινο σακάκι.
Δέρμα: ως φούστα, ως παντελόνι και ως πανωφόρι, το δέρμα μπορεί να σε ζεστάνει ικανοποιητικά και χωρίς να σε παχύνει.
Γούνα: προτίμησέ την συνθετική για να μην βλάψεις το περιβάλλον. Το γούνινο γιλέκο είναι σούπερ stylish με ζακετούλα για να καλύπτεις τα χέρια σου σωστά.
Κοτλέ: άψογο αποτέλεσμα στο παντελόνι ενώ σε ζεσταίνει πολύ.
Απόφυγε το λεπτό τζιν που θα μπάσει νερό!
Πες ναι: Στα animal print γάντια.
Στα γούνινα αυτάκια
Στα σκουφιά (απόφυγε την τραγιάσκα και το βγάλε το σκουφί σε εσωτερικό χώρο- βλέπε Δέσποινα Βανδή με ροζ σκουφί στα μπουζούκια)
Στις μπότες τύπου Ugg! Τώρα είναι η στιγμή τους.
Στα έξυπνα πουλοβεράκια με συθήματα ή μια μεγάλη καρδιά (βλέπε φωτογραφία Νο2)
Πες όχι: στα κοντοκάβαλα παντελόνια
Στις γόβες στιλέτο- έχουν να πέσουν κορμιά στα πλακόστρωτα σοκάκια.

Κατερίνα Π.
*womenoly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog