Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μήπως ο δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων πρέπει να μετονομαστεί σε δήμος Εξώδικου και Ασφαλιστικών μέτρων

- Advertisement -

Δήμος Εξώδικου και Ασφαλιστικών Μέτρων, με σήμα το σφυρί…

Μπορεί κανείς να μετρήσει εδώ και ένα χρόνο πόσα εξώδικα έχουν σταλεί; Εμείς πάντως, έχουμε χάσει το μέτρημα… Και σίγουρα έπονται περισσότερα, μιας και όταν ανοίξεις τον χορό, θα πρέπει να ξέρεις να χορεύεις!

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως το καταλαβατε ?
    Δεν εχετε παρι χαμπαρι πως ο δημος δεν εχει δημαρχο ,αλλα υποψια δημαρχου ?
    Μηπως 13 μηνες τωρα εκανε κατι και δεν το προσεξα?
    Ολος ο δημος σκοτεινος [κατ ουσια ] και μιζερος.
    Η αντιπολιτευση πρεπει να παρει τις ευθυνες επανω της ,μπας και τον φρεναρει στην κουρσα των αγωγων.

  2. Φυσικά, δεν αναφέρομαι μόνο στα εξώδικα που έχει στείλει ο δήμαρχος σε άλλους αλλά και στα όσα του έχουν στείλει από διάφορες μεριές… Γι αυτό και λέω στο τέλος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.

  3. Δεκατρεις μηνες τωρα τι ακριβως να κανει, οταν παρελαβε αδεια ταμεια και οφειλες? Βλεπετε δεν του ελαχε η εποχη των παχιων αγελαδων. Τωρα τι και ποιους ενοχλει η αγωγη στο καζινο δεν εχω καταλαβει. Οταν καποιος ειναι μετοχος σε μια εταιρεια συνηθως πρεπει να εχει και γνωση και συμμετοχη. Τωρα γιατι και ποιους βολευε 17 χρονια τωρα να μην ελεγχουν , ας αναρωτηθουμε…
    Να δουμε ο επομενος τι θα κανει, ή μηπως θα κατηγορει τον προηγουμενο γιατι δεν γεννησε λεφτα για το ταμειο? Κατα τα αλλα ολοι για τον τοπο τους ενδιαφερονται!

  4. Να του πει καποιος ,οτι τα λεφτα των δημοτων να τα προσεχει και τα λεφτα των δικηγορων να τα πληρωσει απ την τσεπη του ,διαφορετικα θα γινει το ελα να δεις .

  5. Και το καζινο λεφτα των δημοτων ειναι. Δεν καιγεται ομως κανεις για αυτα. Η μηπως οι προηγουμενοι δημαρχοι δεν ειχαν καμμια σχεση με δικαστηρια… Τωρα ποιος πληρωνε απο την τσεπη του…αφηστε το καλυτερα. Στην Ελλαδα ζουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog