Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

- Advertisement -
Την Τετάρτη, 01-02-2012, σε ειδική συνεδρίαση συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου, με σκοπό την ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2012.
Ο προϋπολογισμός, ο οποίος ανέρχεται περίπου στα 68.500.000 Ευρώ, ψηφίστηκε από το Σώμα κατά πλειοψηφία και ανταποκρίνεται στις σημερινές οικονομικές συνθήκες…

Περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο Τεχνικό Πρόγραμμα για την υλοποίηση έργων που είναι απαραίτητα για τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων, έργα αναπτυξιακά και σε τομείς όπως είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φωτοβολταικά συστήματα σε δημοτικά κτίρια και σχολεία κλπ.
Επίσης προβλέπονται έργα υποδομών όπως είναι η διαδικτύωση όλου του συστήματος υδροδότησης του δήμου (ιδίως σε περιοχές που εντάχθηκαν με το Καλλικράτη πρόσφατα στο Δήμο Κορινθίων), αποχετευτικά δίκτυα καθώς και σημαντικές παρεμβάσεις με αυτεπιστασία, απασχολώντας ως επί το πλείστον συνδημότες μας.
Επιπλέον στον ψηφισθέντα προϋπολογισμό, υπάρχει η πρόληψη για κοινωνική μέριμνα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι άστεγοι, οι ανήμποροι και οι αναξιοπαθούντες.
Η Δημοτική Αρχή για να αντεπεξέλθουν οι συμπολίτες μας στις τωρινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, δεν θα πραγματοποιήσει καμία αύξηση των δημοτικών τελών αλλά αντιθέτως, μέσα στα πλαίσια του νοικοκυρέματος του Δήμου μας, προβλέπει και μειώσεις διαφόρων δαπανών εξοικονομώντας έτσι σημαντικούς πόρους.
Από το γραφείο τύπου
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog