Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πασίγνωστη βουλευτής έγκυος από κορυφαίο υπουργό!

- Advertisement -

Μία απίστευτη ερωτική ιστορία, που άμα ισχύει, θα προκαλέσει πολιτική θύελλα φέρνει στη δημοσιότητα το vimaonline.gr Η κρίση θέλει έρωτα και αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τους πολιτικούς, αφού διαβάζουμε ότι πασίγνωστη βουλευτής της αντιπολίτευσης είναι έγκυος από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης!!!…

Γιατί ο έρωτας είναι… οικουμενικός και δεν κοιτάει κόμματα και ιδεολογίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πασίγνωστη βουλευτής διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με γνωστό γοητευτικό δικηγόρο.

Ο έρωτας του κορυφαίου υπουργού και της πανέμορφης βουλευτίνας γεννήθηκε στα έδρανα της βουλής, αφού η εμφάνιση της δε δύνατο να περάσει απαρατήρητη από τους συναδέλφους της. Όσο για τον υπουργό; Το όνομα του πρωταγωνιστεί καθημερινά στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας.

*womenonly

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να μαντέψουμε… Η βουλευτίνα είναι η Έλενα Ράπτη. Ο κορυφαίος υπουργός όμως; Μήπως ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης; Έτσι, για να εξηγήσουμε και την ξαφνική μεταστροφή του περί καταστροφής της χώρας και "δεν διάβασα, δεν ήξερα"; Ακούω γνώμες!..

  2. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΡΑΠΤΗ, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ (ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!)

  3. Η προσωπική ζωή καθενός δε με απασχολεί και με τα νέα ήθη έπρεπε να εναρμονιστεί και η πολιτική. Μπράβο στους κυρίους που άφησαν κατά μέρος τις σεμνοτυφίες. Το έργο τους δε θα κριθεί από τον έρωτά τους, αλλά από τη στάση τους απέναντι στα εθνικά προβλήματα. Όσο για τις διαφορές ανάμεσα στα κόμματα, προσωπικά δεν τις βλέπω, απλά περισσότερο οδηγούς επιβίωσης και διάσωσης αντιλαμβάνομαι….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog