Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δεν έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή της ”Αλέξανδρος Τεχνική”

- Advertisement -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012
Ως γνωστόν, χθες Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012 η «Λουτράκι ΑΕ» (πρώην Δ.Α.Ε.Τ) έλαβε κοινοποίηση για την αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της, από τον εργολάβο του έργου του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»…


Ταυτόχρονα με την αίτηση υπήρχε και αίτημα προσωρινής διαταγής η οποία εκδικάστηκε σήμερα 03/02/2011 στο μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου.

Οι νομικοί της εταιρίας «Λουτράκι ΑΕ», παρουσία του Αντιπροέδρου και του Γενικού Διευθυντή αντέκρουσαν τα επιχειρήματα του αντιδίκου.
Το δικαστήριο έκρινε την ορθότητα των ισχυρισμών της «Λουτράκι ΑΕ» και απέρριψε το αίτημα του αντιδίκου.

Αν γινόταν δεκτό το αίτημα του αντιδίκου θα δέσμευε από σήμερα την περιουσία, τα μετρητά και τις καταθέσεις της «Λουτράκι ΑΕ», μια εξέλιξη που θα απέβαινε καταστροφική για τη περεταίρω πορεία της εταιρείας.

Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι ισχυρισμοί του αντιδίκου στηρίχτηκαν σε ηθελημένη παρερμηνεία του υπογεγραμμένου ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε υπογράψει ο Δήμαρχος μαζί τους στις 29/12/2011, καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης και σε ανεύθυνες και ανυπόστατες αναρτήσεις διαφόρων τοπικών ιστολογίων (blogs).

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε ότι:
Όταν αναφερόμαστε σε νομικά θέματα οφείλουμε όλοι μας να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα και τόνισε ότι καταβάλουμε καθημερινά μεγάλες προσπάθειες, έτσι ώστε μεθοδικά και υπεύθυνα να διαχειριζόμαστε την περιουσία του Δήμου και των Δημοτικών επιχειρήσεων, αλλά και να διεκδικούμε ανυποχώρητα τα συμφέροντα των Δημοτών.


Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΧΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

  2. Δήμαρχε μαζί με τους συνεργάτες σου, προχωράτε και νοικοκυρεψτε το Τόπο. Έστω και στο και …. πέντε. Ποτέ δεν είναι αργά!!
    Όσο σας πολεμάνε οι παλιοί αδιάφοροι και κακοί διαχειριστές του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, τόσο θα γνωρίζετε ότι είστε στο σωστό δρόμο.

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4.47 ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ … ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ …. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ?

  4. 8;44 θα στεναχωρηθηκες μαλλον με την αποφαση του δικαστηριου οπως και πολλοι ομοιοι σου αλλα τι να κανουμε το παλευει η δημ. αρχη να ορθοποδησει απο το τελμα και τη καταντια που εφεραν την Δαετ η πολιτικα ανεπαρκεστατη προηγουμενη δημοτικη αρχη!Οσο για τα χιλιαδες ευρω που παιρνουν οι νομικοι σε παραπεμπω στην ομιλια του Δημαρχου στη ειδικη συνεδριαση της 31 ιανουαριου για να μαθεις καλα το μαθημα σου…..

  5. περαν του 8.44 απο την εν λογω σημερινη αποφαση στεναχωρηθηκαν και αρχηγοι συνδυασμων και συγγενικα προσωπα αυτων!

    ομορφη μου κατερινα, του μπαξε μου καρδερινα ….
    (πως μου "κολλησε" αποψε …)

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. OTAN EXEI ΘΕΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  7. Φίλε 9:28, θα σου αποδείξω ότι εμείς δεν κάνουμε προπαγάνδα. Μπορείς να μου αποδείξεις ότι εσύ δεν κάνεις; Έμεινες δυσαρεστημένος από τα videos, τις απόψεις κτλ που είχαμε στο loutrakiblog, την ημέρα της συνεδρίασης του Δ.Σ. για την Λουτράκι ΑΕ, παρά το πρόβλημα που είχαμε; Δεν νομίζω, μιας και ακούστηκαν όλες. Μέχρι και γραπτά πήρα σπίτι για να τα περάσω στο blog για να έχετε πλήρη εικόνα. Έχεις μείνει παραπονεμένος από τις απόψεις που έχουμε φιλοξενήσει γενικά για το θέμα των ασφαλιστικών; Μπορείς να μου πείς λοιπόν, τι δεν έχουμε βάλει; Όσον αφορά σε αυτό που είπες σε άλλο σου μήνυμα ότι δεν έχουμε γράψει τίποτα για την πλαστογραφία, μάθε και εσύ και όσοι θέλουν ότι το ψάξαμε το θέμα και δεν ισχύει, μιας και ο κύριος Τσοβόλας δεν έχει βάλει ποτέ την υπογραφή του έτσι κι αλλιώς. Τώρα, αν θες να δημοσιοποιεί ο καθένας ό,τι θέλει και εμείς να χορεύουμε στον ρυθμό του, σε πληροφορώ ότι δεν πρόκειται να γίνει. Τέλος, θα ήθελα να μου απαντήσεις στην εξής ερώτηση: Ποιός απαγόρευσε σε σένα ή σε οποιονδήποτε να πάτε στο Δ.Σ. να το παρακολουθήσετε; Θα ήθελα φίλε 9:28, να μην εξαφανιστείς όπως κάνετε όλοι εδώ μέσα και να μου κάνεις την τιμή να μου απαντήσεις. Είμαι στη διάθεσή σου…

  8. Αlex,δεν ξέρω ποιός και γιατί ,ενέκρινε τα σχόλια της εν λόγω κυρίας (ανώνυμα σχόλια από παπαγαλάκια,τέτοιου φύλλου θα τα ονομάζω ,πλέον)…είπαμε,όποια κυρία θέλει να διαφημίσει το μαγαζί της,δημιουργώντας εντυπώσεις,να επικοινωνεί μαζί μας και θα λειτουργούμε βάση του γνωστού τιμοκαταλόγου…αξία θα δίνουμε σε όσους αξίζουν…χάνεις χρόνο και φαιά ουσία,εξηγώντας σε κάποιον που,εξ'αρχής ,δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια…πού είσαι,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ;;; …τρεις απλές κινήσεις,από εδώ και στο εξής…στέλνεις μήνυμα που βρίζει Loutrakiblog,δεν το εγκρίνω (πάει αμεπιθύμητα…πέον,πανεύκολα,χωρίς πολλά – πολλά…θα σου βάλω και sauce,για να γλιστράει),κάθεσαι και κοιτάς το δικό σου "μαγαζί",που δεν μπαίνει κανείς (γιατί άραγε ;;;) και κόβεις βόλτες στην παραλία με τον κολλητό σου…(ξέρεις εσύ)…φιλάκια πολλά και περιμένουμε μηνύματα σου,να γελάσουμε…οι ευγένειες με τις ανώνυμες κυρίες του διαδικτύου,τέλος…

  9. a.v., είπα να ανεβάσω λίγο τους τόνους πρωί πρωί. Μην στεναχωριέσαι, δεν πρόκειται να απαντήσει. Όχι γιατί τον (την) αποστόμωσα, αλλά γιατί στόχος του (της) είναι να ρίξει την λάσπη στον ανεμιστήρα και μετά να εξαφανιστεί. Πάντως το ξαναγράφω: αν θέλεις να απαντήσεις είτε εσύ είτε κάποιος (α) από τους (τις) φίλους (φίλες) σου (;;;) είμαι στη διάθεσή σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog