Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διχασμένοι οι δημότες για τις ανεμογεννήτριες – Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

- Advertisement -

Διχασμένοι οι λαμβάνοντες μέρος στο σχετικό γκάλοπ του loutrakiblog όσον αφορά στην τοποθέτηση ή μη των ανεμογεννητριών στα Γεράνεια…

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση με την ερώτηση… «Είστε υπέρ ή κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα Γεράνεια;», σε σύνολο 1171 ψήφων, τα ποσοστά κατανεμήθηκαν ως εξής:

Υπέρ: 43% (504 ψήφοι)

Κατά: 49% (584 ψήφοι)
Δεν έχω άποψη ακόμα: 4% (57 ψήφοι)
Δεν με ενδιαφέρει: 2% (26 ψήφοι)

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επόμενο είναι να είναι διχασμένοι αφού επίσημη, τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών δεν έχει ακόμα γίνει. Μόνο τα αρνητικά μέχρι στιγμής μας έχουν παρουσιάσει οι διάφοροι σύλλογοι. Και κατά τη γνώμη της κας Στάμου στο Δ.Σ δεν υπάρχει κανένα θετικό από τις ανεμογεννήτριες.
    Τότε οι 504 που ψήφισαν ζουν μάλλον σε άλλο πλανήτη!

  2. Αν σκεφτείτε ότι η αντίθετη άποψη ΥΠΕΡ, ουδέποτε προεβλήθη, γιατί δεν «πουλάει» μπροστά σε κραυγές μάλλον το ΥΠΕΡ έχει κερδίσει.
    Το χειρότερο είναι ότι και στον αναπτυχθέντα «διάλογο» στο blog – επειδή οι διαχειριστές είχαν συγκεκριμένη άποψη για το θέμα – λογόκριναν κατά το δοκούν.
    Όσο για το αν ήταν δημότες αυτοί που ψήφισαν, θα μας πει ο κύριος γκρίκλις πόσοι από το πάνελ της εκδήλωσης «ενάντια στις ανεμογεννήτριες» ήταν δημότες Λουτρακίου.
    Παιδάκια ο περιοδεύων θίασος είναι γνωστός στο πανελλήνιο πλέον. Και ένας λαός με τόσες ώρες την ημέρα τηλεόραση στο κεφάλι, είναι το ιδανικό κοινό για τέτοιους θιάσους.

  3. Όποιος διαφωνεί μαζί μας δεν είναι δημότης, όποιος συμφωνεί είναι. Το άκρων άωτον της λογικής. Τι λες ρε μεγάλε, που ψωνίζεις μυαλό;

  4. s-spinos:
    βρε μεγάλε 9:57 που την είδες την άνιση μεταχείριση;
    ακόμα και αυτοί που δεν θέλουν τις Α/Γ στα γεράνια κανένας τους δεν είναι κατά των ΑΠΕ.
    απλά είναι λίγο περισσότερο σκεπτικιστές, πράγμα που μάλλον
    δεν το έχεις. και για να μην το κουράζουμε, κάνε τον κόπο και
    διάβασε την ανάρτηση http://loutrakiblog.blogspot.com/2012/02/blog-post_4372.html#more σε αυτό μπλογκ, και πες μου μετά
    αν πρέπει στα σίγουρα να τοποθετηθούν Α/Γ στα γεράνια.
    και υπ΄όψιν, μιλάμε μόνο για βιομηχανικό πάρκο Α/Γ σαν αυτό
    που σκοπεύουν να εγκαταστήσουν, και όχι για άλλες πηγές
    ενέργειας.

  5. 9:57,θα σε παρακαλούσα,αφού είσαι τόσο ενημερωμένη,(θα ακολουθήσω πάγια τακτική…όποιος/α κάνει σχόλια κατά συντακτών και είναι ανώνυμα,θα θεωρείται θηλυκού γένους,γιατί,πολύ απλά,ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,και κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο..έτσι κι αλλιώς,για εντυπωσιασμό το κάνει…),να μας κάνεις μια ανάρτηση ,όπου να φαίνονται ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ οι θέσεις μας υπέρ ή κατά των ανεμογεννητριών…και,για να κάνω πιο εύκολη την μίζερη ζωούλα σου,παπαγαλάκι,ΕΓΩ,προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη της μη δημοσίευσης σχολίων…και ο μόνος λόγος είναι επειδή είναι υβριστικά…βρες,λοιπόν,την δική μου τοποθέτηση γραμμένη στο Loutrakiblog ή οπουδήποτε αλλού και ανάρτησέ την…όπως και ΠΟΙΟ σχόλιο δεν έχει αναρτηθεί,χάριν λογοκρισίας…άντε,γιατί πολλά μας τα έχετε πει,ανώνυμες κυρίες…

  6. Σωστή η παρατήρηση φίλε 9:39 απλά πιθανότατα το σύστημα δεν μετράει τα δεκαδικά ψηφία και δεν κάνει στρογγυλοποίηση. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

    Υπέρ: 43,04%
    Κατά: 49,87%
    Δεν έχω άποψη ακόμα: 4,87%
    Δεν με ενδιαφέρει: 2,22%
    ————
    Σύνολο: 100,00%

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog