Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βρήκε αίτημα φιλίας στο facebook από τον βιαστή της

- Advertisement -

Σοκ προκαλεί η είδηση για μια κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού στην ηλικία των 14 ετών και 13 χρόνια μετά δέχτηκε αίτημα φιλίας από τον βιαστή της…

Συγκεκριμένα, το 1997 η Emily McCombs, διαχειρίστρια ιστοσελίδας για θέματα σχέσεων και σεξ, βρέθηκε σε μια αποθήκη με τρεις άγνωστους άνδρες οι οποίοι την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό σεξ, ενώ στη συνέχεια ο ένας από αυτούς την βίασε στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών.

Δεκατρία χρόνια μετά οι μνήμες αυτές ζωντάνεψαν καθώς η ίδια έκπληκτη διαπίστωσε πως ο άντρας που την έκανε να ζήσει εφιαλτικές στιγμές της είχε βρεθεί και πάλι στο δρόμο της. Αυτή τη φορά της έστειλε αίτημα φιλίας στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στη βρετανική dailymail, με το που συνειδητοποίησε πώς το πρόσωπο στη φωτογραφία ήταν αυτό του βιαστή της, έκλεισε τον υπολογιστή και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Όταν πια ηρέμησε και έχοντας λάβει πολλά μηνύματα αποφάσισε να τον συναντήσει, θέλοντας να μιλήσουν ανοιχτά για το τραγικό συμβάν.

Η συνάντησή τους κύλισε πολύ πιο ήρεμα από ότι θα φανταζόταν κανείς καθώς μίλησαν αρκετή ώρα για τις ζωές τους πριν μπουν στο θέμα εκείνης της νύχτας.

Πάνω στη συζήτηση ο άντρας, μετανιωμένος για ότι είχε κάνει, προσφέρθηκε να την βοηθήσει και τότε η McCombs του τόνισε “Να φροντίζεις τις κόρες σου. Να τις αγαπάς και να τις εκτιμάς. Και να διδάσκεις σωστά τον γιο σου. Αυτό σημαίνει πως εγώ δεν θέλω βοήθεια…”

Η ίδια παραδέχθηκε πως η συζήτηση πολλές φορές είχε εντάσεις όμως την έκανε να προσπεράσει τόσο τον βιασμό, όσο και τις μνήμες που είχαν ριζώσει μέσα της. Η συζήτηση αυτή την βοήθησε πιο πολύ από τις επισκέψεις που έκανε τόσο καιρό σε ψυχολόγους, όπως αποκάλυψε.

Όπως αποκαλύπτει η McCombs, δε δέχτηκε το αίτημα φιλίας του…

cosmo.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog